Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Na nové prsia si šetrila päť rokov: Keď ich uvidela po plastike, okamžite to oľutovala
Zdielať na

Na nové prsia si šetrila päť rokov: Keď ich uvidela po plastike, okamžite to oľutovala

Zdroj: Profimedia

Mladá žena sa tešila, že si konečne splní sen, ktorý ju zbaví komplexov a dodá jej viac sebavedomia. Po vysnívanom zákroku jej však zostali iba oči pre plač.

Austrálčanka Jacqueline Harvey (23) si na plastickú operáciu prsníkov odkladala peniaze až päť rokov, no aj vtedy si ju mohla dovoliť iba preto, že si ju zakúpila cez zľavy takmer o polovicu lacnejšie. Výhodná kúpa však dopadla katastrofálne.

Grafická dizajnérka z Austrálie snívala o krajších a väčších prsiach od svojich osemnástich rokov. Keď našla kliniku, ktorá ponúkala plastickú operáciu prsníkov s obrovskou zľavou, ihneď sa objednala.

Takto vyzerali jej prsia predtým...

Profimedia

Namiesto radosti obrovský šok!

Keď prvýkrát uvidela svoje prsia po zákroku, zostala absolútne zdesená. Mali zdeformovaný tvar a zo spodnej časti sa vytvorili akési “bubliny,” ktoré vytvárali dojem dvojitých prsníkov.

“Lekári ma ubezpečovali, že je to úplne normálne a treba počkať aspoň šesť týždňov, kým prsia odpuchnú a usadia sa,” povedala nešťastná žena pre denník Mirror.

Ani po uvedenej dobe sa nič nezmenilo a jej prsia vyzerali rovnako hrozne, ako po zákroku. Keď Jacqueline začala pátrať na internete, zistila, že jej chirurg nemá dobré referencie a hlavne má oproti iným príliš málo skúseností.

Klinika jej nakoniec ponúkla bezplatnú “opravu” ale mladá žena to pochopiteľne odmietla. Z príšernej skúsenosti sa poučila a tentokrát si veľmi dobre premyslí, komu sa zverí do rúk.

Takto vyzerajú prsia Jacqueline niekoľko týždňov po plastike...

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie