Skoro jasno
16°
Bratislava
Konštantín
19.9.2024
Od detstva túžil byť ako ON: Podobá sa šialený fanúšik na Michaela Jacksona?
Zdielať na

Od detstva túžil byť ako ON: Podobá sa šialený fanúšik na Michaela Jacksona?

Zdroj: Profimedia/Pinterest

Desiatky plastických zákrokov a kopec peňazí vyhodil tento mladík za to, aby sa stal čo najvernejšou kópiou svojho miláčika. Pozrite sa, ako vyzerá!

Od smrti speváckeho velikána a idola mnohých ľudí z celého sveta, Michaela Jacksona, o chvíľu uplynie už 10 rokov.

Na fenomenálneho speváka sa však rozhodne nikdy nezabudne a len ťažko sa mu niekto vyrovná. Jeho láska k hudbe a tancu, ale tiež jeho vzhľad, fascinuje ľudí až tak, že sa snažia na neho podobať. Jedným z chorobných Jacksonových fanúšikov je aj tento mladý muž.

Plní si svoj sen

Leonardo Blanco (22) z Argentíny je Michaelom Jacksonom doslova posadnutý už od puberty. Mladý muž sa živí práve imitovaním slávneho speváka, čo mu celkom slušne vynáša. Takmer všetko však utráca na plastické operácie a najrôznejšie zákroky, ktorými sa chce svojmu idolu čo najviac priblížiť.

https://www.instagram.com/p/Bsjk6Kggpsu/

Leo podstúpil doteraz jedenásť plastických operácií, ale ešte však rozhodne neskončil a momentálne sa pripravuje na ďalší zákrok, ktorý ho má k splneniu najväčšieho sna ešte viac priblížiť. Dokopy za plastiky a skrášľujúce zákroky zaplatil zatiaľ v prepočte viac ako 26-tisíc eur.

 https://www.instagram.com/p/BpnhxZiAPQr/

Hoci má Leo na Instagrame takmer 50-tisíc fanúšikov, nie všetci sú jeho posadnutosťou Jacsksonom nadšení. Jeho mama sa vyjadrila, že má veľký strach, že jej syn zomrie práve v dôsledku niektorého z náročných plastických zákrokov.

Na niektorých záberoch je od slávneho kráľa popu na nerozoznanie, však?

https://www.instagram.com/p/Bcv9jdpl2ur/

https://www.instagram.com/p/BtHkAm-gG7m/

https://www.instagram.com/p/BsRro0VAXZz/

https://www.instagram.com/p/BrWPFz7gWyX/

https://www.instagram.com/p/BqtMHTEgrK2/

Súvisiace články

Najčítanejšie