Polojasno
11°
Bratislava
Lukáš
18.10.2024
Pred rokom šokovala nahou fotkou: Pozrite sa, čím prekvapila tentoraz!
Zdielať na

Pred rokom šokovala nahou fotkou: Pozrite sa, čím prekvapila tentoraz!

Zdroj: Instagram

Jojkárska hviezdička Nela Slováková rada ukazuje svoje telo na pikantných fotografiách. S príchodom nového roka si však vždy pripraví niečo špeciálne.

Známe tváre sa veľmi radi pochvália tým, ako silvestrovali a kde sa zabávali. Niektorí sa svojim fanúšikom prihovárajú vo videách, iní len prostredníctvom fotiek.

Mnohé celebrity neváhajú a sociálne siete zaplavia pikantnými fotografiami. Platí to aj v prípade víťazky šou Hotela Paradise Nely Slovákovej. Ostatný rok svojich fanúšikov šokovala fotkou, na ktorej nemala na sebe nič oblečené a sedela na koni. Pri pohľade na ňu mnohým padla sánka. Aj preto sa od nej akosi očakávalo, že si aj tento rok pripraví niečo špeciálne.

 V roku 2017 prekvapila takouto fotkou

Instagram

​Tentokrát mala oblečené „aspoň“ červené tangáče a anjelské krídla a takto pózovala na streche budovy. Navyše v ruke držala horiacu svetlicu, ktorá umocnila efekt fotky. Sama Nela priznala, že to bolo jej najrýchlejšie fotenie, keďže svetlica do minúty zhasla, takže všetko muselo klapnúť na "prvé" cvaknutie foťáka. Páči sa vám?

Instagram

Súvisiace články