Polojasno
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Pomsta predavačky: Vážne TOTO urobila nespokojnej zákazníčke?
Zdielať na

Pomsta predavačky: Vážne TOTO urobila nespokojnej zákazníčke?

Zdroj: Facebook

Tlačenice, nervozita, davy ľudí - aj toto patrí k predvianočnému zhonu. Aj preto niekedy zabúdame na slušné správanie a v obchodoch nám ľahko povolia nervy. Čo môže urobiť predavačka s nepríjemnou zákazníčkou? Napríklad toto!

Ak ste ešte nestihli kúpiť všetky darčeky, máte na to posledné dni. Nákupnému šialenstvu sa asi nevyhnete a okrem dobrého pocitu, že svojich najbližších obdarujete, musíte sa obaliť poriadnou dávkou trpezlivosti. 

Rovnako ako aj predavačky, ktoré sa denne stretnú s rôznymi zákazníkmi. Niektorí sú milí, iní už menej. Podobnú skúsenosť má aj Sarah, ktorá sa jednej pani veľmi rafinovane pomstila. Jej priznanie začalo kolovať sociálnymi sieťami a mnohým ľuďom vyčarovalo úsmev na perách. Prečo? Prečítajte si ho!

„Pracovala som v istom miestnom obchode a po Vianociach sme mali zľavy na ozdoby. Konkrétne táto hviezda stála 50 centov. Jedna strašná žena prišla do predajne a chcela si kúpiť štyri hviezdy, no zaplatiť len 25 centov za kus. Samozrejme, som jej ich nemohla predať, takže sa so mnou začala vadiť, bola veľmi drzá, agresívna a nepríjemná. Na záver mi povedala, že jej kamarátka pracuje v tom istom reťazci, iba v inom meste a že na druhý deň budú všetky ozdoby v 90 % zľave, takže sa pre ne zastaví hneď ráno. Na to som jej povedala, že jej nemôžem zaručiť, že ich ešte budeme mať. Ona sa nedala a dodala, že ich je dokopy 12 a všetky aj tak nikto nevykúpi! Okamžite ako odišla, kúpila som všetkých 12 kusov! Potom som vykúpila všetky ostatné hviezdy v troch ďalších predajniach v okolitých mestách. Hneď ráno, keď tá žena prišla do obchodu, povedala som jej, že všetky ozdoby v Severnej Alabame vykúpila jedna osoba. Ten pohľad na jej tvári bol na nezaplatenie,“ priznala Sarah, ktorá si príbeh nechávala pre seba celých 17 rokov!

Facebook

​A čo urobila s toľkými ozdobami? Postupne ich darovala rodine a blízkym a jednu si nechala pre seba. „Aj po toľkých rokoch sa vždy usmievam, keď ju vešiam na stromček,“ dodala na záver.

Facebook

Súvisiace články

Najčítanejšie