Jasno
17°
Bratislava
Konštantín
19.9.2024
Kucherenko sa pochválila: Z toho, čo jej muži ponúkajú, vám zabehne
Zdielať na

Kucherenko sa pochválila: Z toho, čo jej muži ponúkajú, vám zabehne

Zdroj: Instagram

Už celé tri roky je Silvia Kucherenko bez svojho čoskoro exmanžela a hoci sa rozvádza, nového muža po jej boku asi tak skoro neuvidíte. Pritom nápadníkov má viac ako dosť...

Pre niektorých je symbolom dokonalej sexi ženy, pre iných vyumelkovanou modelkou. Napriek tomu nie je tajomstvo, že muži u nej vždy stáli a stoja frontu.

 

Instagram

​Jej srdce však pred rokmi získal ukrajinský podnikateľ Sergej, s ktorým žila v harmonickom manželstve až dovtedy, kým si nezačal odpykávať trest za mrežami. Od vtedy je Silvia sama a všetok svoj čas venuje práci a svojmu synovi. Napriek tomu, že vedie život bez milencov a afér, nálepky zlatokopka sa jej akosi nedarí zbaviť. Pritom sa sama pochválila, že nápadníkov má viac ako dosť, ale... „Mohla som mať už iných top mužov, čo sa stále núkajú, ale to nie je pre mňa (ale odolávam, práve preto lebo ma zatiaľ nikto nezaujal) asi slovo zlatokopka v tomto prípade by malo dostať nový význam... odmietam dovolenky, autá, drahé kabelky, čo každá zlatokopka berie všetkými desiatimi a radšej mám dôstojnosť... áno, odmietam, nemám záujem byt zlatokopka a niekoho majetok ... či? Tým som zlatokopka, lebo ma tieto plytké veci neohúria???“ zverila sa Silvia. 

instagram

Súvisiace články

Najčítanejšie