Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
To je ale poriadne faux pas: Patrasovú zradili luxusné legíny na plnej čiare
Zdielať na

To je ale poriadne faux pas: Patrasovú zradili luxusné legíny na plnej čiare

Zdroj: Profimedia

Dáda zbiera poslednú dobu jeden trapas za druhým, a tu máme ďalší do zbierky. Kvôli nevhodnému outfitu ukázala viac, ako mala v pláne.

Dagmar Patrasová (62) sa objavila na Mikulášskom charitatívnom podujatí, ktoré sa koná každý rok pod záštitou nadácie Dagmar a Václava Havlových. I keď sa na akcii objavilo mnoho celebrít, práve Dáda na seba pútala najväčšiu pozornosť.

Nemá doma zrkadlo?

Kým ostatným prítomným dámam to nesmierne pristalo a Dagmar Havlová žiarila ako hollywoodská hviezda, Dáda si vyrobila poriadny trapas, všimol si český Blesk.

Síce mala na sebe čierne luxusné legíny značky Gucci, ale skombinovala ich veľmi nešťastne s krátkym vrchným dielom. 

Profimedia

​Keďže Dáda má zopár kíl navyše a legíny mala poriadne napratané, nedalo sa nevšimnúť si, že sa jej v rozkroku totálne zarezali. Návštevníci podujatia si tak okrem spevu a hudby odniesli aj jeden vizuálny zážitok navyše. 

Profimedia

„Camel toe,“ teda ťaviu stopu, sa v minulosti nechtiac podarilo ukázať aj mnohým ďalším celebritám, Dáda tak rozhodne nie je jediná.

Možno by nabudúce stačilo pozrieť sa pred odchodom z domu do zrkadla, a hlavne, legíny na takéto podujatie asi naozaj nie sú najvhodnejšia voľba, čo poviete?

Profimedia

​Jennifer Lawrence

pinterest.com

Christina Aguilera

pinterest.com

Mariah Carey

pinterest.com

Megan Fox

pinterest.com

Súvisiace články

Najčítanejšie