Skoro jasno
15°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Čo o vás prezradí spôsob, akým držíte mobil? Prekvapí vás, aké je to výstižné!
Zdielať na

Čo o vás prezradí spôsob, akým držíte mobil? Prekvapí vás, aké je to výstižné!

Zdroj: brightside.me

Aj taká obyčajná vec, akou je držanie mobilného telefónu, dokáže o jeho majiteľovi veľa prezradiť. Neveríte? Presvedčte sa, ako ten popis sedí!

Máte radi testy osobnosti? Možno im veríte a možno nie, ale mnohé z nich vychádzajú z odborných a psychologických štúdií, rovnako, ako aj tento. Zistite hneď, či to sedí aj na vás!

Tento zaujímavý test odhalí vaše pravé ja na základe toho, ako držíte svoj telefón.

1. Držíte a ovládate ho jednou rukou

To, že vám stačí k ovládaniu mobilu v podstate len jedna ruka, hovorí o tom, že máte istotu v tom, čo robíte, a dokážete riešiť aj viac vecí naraz. Dokážete byť pritom v absolútnej pohode, ste sústredený a zbytočne sa nestresujete. Ste extrovertný typ, ktorý je rád stredobodom pozornosti. Rád hovoríte o sebe, na druhú stranu však nedokážete byť dobrým a trpezlivým poslucháčom.

brightside.me

2. Držíte ho v oboch rukách a ovládate ho jedným palcom

Tento spôsob držania telefónu naznačuje vašu múdrosť. Ste intuitívny, inteligentný, múdry a obozretný človek. Predtým, ako urobíte prvý krok, myslíte na to, aké bude mať dôsledky. Ste tak trochu tajomný introvert, ktorý sa pred ostatnými otvorí len ťažko, so svojimi pocitmi sa zdôverí iba osobe, ktorej stopercentne verí. Mínusom pri vašej povahe je určite to, že robíte rýchle a nie vždy správne rozhodnutia vo vzťahoch, ktoré tým môžete ľahko ohroziť. V oblasti lásky sa máte v čom zlepšovať.

brightside.me

3. Mobil držíte v oboch rukách a ovládate ho oboma palcami

Ste zraniteľný a citlivý typ. Často sa podceňujete a myslíte si o sebe len to najhoršie, pretože až chorobne túžite po dokonalosti. Nemáte pritom žiaden dôvod neveriť si, čo vám dokazujú aj ľudia z vášho okolia. Čo sa týka lásky, často sa vám nedarí priblížiť sa k osobe, ktorá sa vám páči a svojim konaním môžete váš objekt ľahko odplašiť.

brightside.me

4. Mobil držíte v jednej ruke a ovládate ho pomocou ukazováka druhej ruky

Tento spôsob držania telefónu hovorí o vašej kreativite. Máte veľa skvelých nápadov, ktoré sa pokúšate realizovať a robíte to dobre. Ste skôr introvert, potrebujete byť často osamote, aby ste sa mohli sústrediť a vytvoriť ďalšie majstrovské dielo, ktorým ohromíte svet. Vo vzťahoch sa vaša kreativita mení na plachosť, ktorá často bráni tomu, aby ste si udržali vzťah. Avšak, akonáhle vás niekto spozná lepšie, bude určite prekvapený vašou osobnosťou.

brightside.me

Súvisiace články

Najčítanejšie