Jasno
14°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Obrázkový test odhalí, čoho sa v živote najviac bojíte: Čo ste si všimli ako prvé?
Zdielať na

Obrázkový test odhalí, čoho sa v živote najviac bojíte: Čo ste si všimli ako prvé?

Zdroj: yourtango.com

Hoci sa často tvárime ako veľkí hrdinovia, v skutočnosti sa každý človek na svete niečoho bojí. Tento test vám prezradí aj to, čo skrýva vaše podvedomie.

Či už sú veci, z ktorých máme najväčšie obavy vnútorné alebo vonkajšie, ich identifikovanie nám môže pomôcť žiť krajší, šťastnejší a zdravší život.

Ešte raz sa pozrite na obrázok a zapamätajte si, čo vám udrelo do očí ako úplne prvé. Nižšie potom nájdete odpovede k jednotlivým veciam. Dozviete sa nielen to, z čoho pramení váš strach, ale aj čo robiť, aby ste ho prekonali a cítili sa lepšie.  

yourtango.com

Nôž

Nemajte obavy, ak ste si všimli ako prvé nôž, nesúvisí to s násilím. Nôž v tomto prípade prezrádza, že máte najväčší strach zo smrteľných chorôb. Bojíte sa, že nejakú dostanete a rovnako vás desí predstava, že vážne ochorie niekto z vašich blízkych. Váš strach môže pochádzať aj z predchádzajúcich zážitkov, keď vám na zákernú chorobu niekto zomrel.

Starajte sa aj naďalej o svoje zdravie a zdravý životný štýl, ale skúste si tiež priznať, že nemôžete mať všetko vo svojich rukách. Tešte sa zo života tu a teraz!

Húsenica

Ak ste uvideli na obrázku ako prvú húsenicu, neznamená to, že práve tieto a iné potvorky sú tým, čoho sa bojíte najviac. Možno vás to prekvapí, ale o vás to prezrádza, že sa najviac bojíte duchov a nadprirodzených javov. Možno si to nejako špeciálne neuvedomujete, lebo tento strach je ukrytý hlboko vo vás. Prejaví sa vtedy, keď sa napríklad ocitnete sami na tmavom mieste a podobne.

Mnoho ľudí má podvedome strach presne z toho, čo vy. Je totiž Je prirodzené, že sa bojíme toho, čo dobre nepoznáme. Snažte sa vyhýbať tmavým uličkám a miestnostiam a ak je to možné, majte v takých chvíľach vždy niekoho pri sebe.

Motýľ

Ak ste ako prvého zbadali motýľa, váš strach je ukrytý hlboko vo vás a pramení z minulosti. Úplne najviac sa bojíte odmietnutia a zrady. Máte strach tiež z toho, že vás ľudia neprijmú takých, akí ste. Tieto obavy však dokáže perfektne maskovať, ste priateľský typ, viete vypočuť a pomôcť druhým, vždy keď to potrebujú.

Dôverovať ľuďom nie je ľahké, a to najmä vtedy, ak vás už veľakrát niekto zradil a sklamal. Napriek tomu by ste mali ľuďom dôverovať viac, buďte však opatrní. Pokojne sa so svojim strachom priznajte blízkym osobám, pomôže vám to.

Jablko

Ak vám do očí ako prvé udrelo jablko, váš najväčší strach, je strach zo smrti. Nejde pritom o to, že sa bojíte, aby sa vám niečo náhle nestalo, vaše obavy pramenia skôr z toho, že netušíte, čo sa bude diať potom. Dávajte si pozor, aby ste nepremárnili veľkú časť života práve obavami zo smrti a nezabudli pritom žiť!

Niekomu pomôže snažiť sa o pestrý a naplnený život, iným pomáha napríklad viera v Boha. Úplne najviac však pomáha prijať smrť ako absolútne nevyhnutnú súčasť života.

 

Súvisiace články

Najčítanejšie