Polojasno
11°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Doma vyzerá ako obyčajné dievča: Na ulici z nej ľudia majú strach! Prečo?
Zdielať na

Doma vyzerá ako obyčajné dievča: Na ulici z nej ľudia majú strach! Prečo?

Zdroj: Facebook

Pre mnohých ľudí je extravagantný mejkap istá forma vyjadrenia seba samých. Rovnako je to aj u Jessicy, ktorá svoju vizáž dotiahla do naozaj extrémnej formy.

Miluje pírsingy aj tetovania, čo je na Američanke vidieť už na prvý pohľad. To však ani zďaleka nie je všetko!

Jessica na začiatku svojej premeny

Facebook

Jej veľkým koníčkom sú aj bábiky, ktoré jej slúžia ako inšpirácia. Hoci si viacerí myslia, že je žijúca bábika, ona sa za ňu nepovažuje. Tie sú zväčša jemné a sladké, ona uprednostňuje trochu „drsnejší look“. Na ulici by ste ju rozhodne neprehliadli, keďže svojím vzhľadom vytŕča z davu práve šialeným mejkapom a celkovým stylingom, ktorý je všetko len nie nudný. Pritom všetko začalo nie až tak dávno experimentovaním s mejkapom. A keďže mainstream nebol pre ňu, obzerala sa iným smerom. Natrafila na podobne zmýšľajúcich ľudí a výsledok vidíte.

Dnes vyzerá takto

Facebook

bancroft tv

​Ak sa chystá medzi ľudí, celková príprava jej zaberie cez 1,5 hodiny. Jessica si uvedomuje, že väčšina ľudí ju nechápe, ona však práve takto vyjadruje samú seba. „Každý deň, keď si na seba nanášam mejkap cítim, že sa dostávam bližšie k dôvodu, prečo som tu a k tomu, aby som sa úprimne vyjadrila,“ priznala v istom dokumente.

bancroft tv

Facebook

Súvisiace články

Najčítanejšie