Skoro jasno
20°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Slovenka túžila po obrovskom zadku ako Kim Kardashian: Teraz je z neho nešťastná!
Zdielať na

Slovenka túžila po obrovskom zadku ako Kim Kardashian: Teraz je z neho nešťastná!

Zdroj: Instagram

Pri mene Kim Kardashian sa asi mnohým vybaví práve jej veľké pozadie, pre ktoré sa aj preslávila. K rovnakému sa vypracovala aj jojkárska hviezdička, ktorá má z neho hlavu v smútku. Prečo?

Ako sa Kim dopracovala ku svojej zadnici je tak trochu zahalené rúškom tajomstva. Isté je, že ho mala o čosi väčšie ako mnohé ženy, no zlé jazyky tvrdia, že si k jeho súčasným rozmerom pomohla aj plastikou.

Instagram

​Po podobnom zadku zatúžila aj Zuzanita. Tá bez okolkov priznala, že v minulosti uvažovala nad plastikou pozadia, nakoniec si to rozmyslela. Cvičením a stravou sa jej ho po mesiacoch snaženia podarilo vypracovať. „Zadok ako kufor? No a? Mne sa to páči a investovať do plastiky na zväčšenie pozadia sa mi zdal byť riskantný nápad a tak som jednoduchým cvičením-stravou dosiahla to, po čom som posledný rok túžila najviac! Mať zadok ako Kim Kardashian!“ pochválila sa blondína pred pár týždňami. Svoje svalnaté pozadie ukázala aj na fotografiách, ktoré si jej fanúšikovia nevedeli vynachváliť.

Instagram

​Ubehlo pár dní a Zuzanita si uvedomila, že je z rozmerov svojho zadku nešťastná. „Keďže potrebujem zhodiť, cvičím dvojfázovo! V posilke a ešte aj doma! Už sa mi nepáči mať veľké nohy a zadok ako Kim Kardashian! Takže do nového roku chcem zhodiť aspoň 5kg! Neviem, či sa mi to podarí, no ja som s tou mojou veľkou riťou akosi už nespokojná!" priznala Zuzanita. Čo poviete na jej pozadie?

 

Instagram

Súvisiace články

Najčítanejšie