Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Premena speváckeho talentu Susan Boyle: Wau, dnes vyzerá ako iný človek
Zdielať na

Premena speváckeho talentu Susan Boyle: Wau, dnes vyzerá ako iný človek

Zdroj: Profimedia.sk

Pomaly to bude už desať rokov, čo svet spoznal Susan Boyle. Keď sa v roku 2009 postavila pred porotcov šou Británia má talent, nikto nepredpokladal, že to bude bomba.

Susan sa totiž pred obávaného porotcu Simona Cowella a ostatných postavila v naozaj svojskom imidži a teda opernú divu by v nej asi nikto nevidel. Potom však zaspievala a všetci z nej ostali paf. Susan s prehľadom celú šou vyhrala a odvtedy sníva svoj sen. Je vyhľadávanou interpretkou, jej albumy sa predávajú po celom svete a dnes je z nejmilionárka.

Susan sa stala symbolom toho, ako ľahko ľudia dajú na predsudky a začnú niekým pohŕdajú len preto, lebo niekto vyzerá inak ako väčšina. Dnes by si s ňou nie jeden vymenil miesto, keďže Susan sa stala svetovým fenoménom. Hoci sa ostatné roky odmlčala a stiahla z verejného života, teraz je späť!

Dnes vyzerá fantasticky

Instagram

​Ohlásila nové vystúpenia a vraj sa chytá aj vianočný album. A ako dnes vyzerá? Rozhodne inak, ako pred rokmi. Dokonca sa jej podarilo aj pár kíl schudnúť a už na prvý pohľad vyzerá spokojne.

Naše najlepšie talenty si môžete pozrieť už v sobotu vo finále Česko Slovensko má talent na JOJ-ke o 20.20.

 

Súvisiace články

Najčítanejšie