Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Šokujúca FOTO blogerky vám vyrazí dych: Nepochopíte, čím si natrela telo aj tvár!
Zdielať na

Šokujúca FOTO blogerky vám vyrazí dych: Nepochopíte, čím si natrela telo aj tvár!

Zdroj: Instagram

Švédska kráska rozhodne vie, ako si získať pozornosť! Mnohí si však myslia, že týmto kontroverzným záberom to už poriadne prehnala.

Svojská blogerka Maxinne Bjork pochádza zo Švédska, ale momentálne žije na Bali.

Okrem cestovania sa pýši láskou k prírode, joge, meditáciám a k nahote, ktorú pokladá za absolútne prirodzenú. Hoci jej fanúšikovia sú na netradičné fotky blonďavej krásky zvyknutí, tentoraz sa jej podarilo jediným záberom spustiť hotový ošiaľ!

Maxinne sa pochválila na Instagrame fotografiou, na ktorej má celú tvár aj dekolt potretú krvou. Už to by úplne stačilo! Blogerka však upresnila, že ide o jej menštruačnú krv. Fanúšikovia zostali šokovaní a mnohí jej odkázali, aby sa nechala vyšetriť u psychiatra!

 https://www.instagram.com/p/BpZD1Q6BRjQ/

“Dnes, po veľmi produktívnom a super zábavnom dni som prišla domov s hlavou plnou myšlienok, ktoré som ale musela potlačiť, lebo sa s nimi nemohla v tom momente vysporiadať. Sadla som si a zhlboka som sa nadýchla a v tej chvíli som dostala nutkanie pokryť sa svojou vlastnou krvou. Bez toho, aby som to nejako riešila, som to jednoducho urobila. Rozmazala som si ju po tvári aj po celom tele a potom som sa váľala nahá a krvavá po trávniku, ktorý bol po chvíli tiež pokrytý mojou krvou…” napísala k šokujúcemu záberu, ešte šokujúcejšie vysvetlenie.

Na príspevok reagovalo obrovské množstvo ľudí, takže zaujať sa jej rozhodne podarilo. Blogerka pravdepodobne vôbec nerieši, že väčšina komentárov je negatívna, veď všetky jej zverejňované zábery svedčia o tom, že pochádza z úplne iného sveta, ako väčšina z nás. Veď sa na ňu pozrite a urobte si vlastný názor!

 https://www.instagram.com/p/BqkKXHJBPY8/

https://www.instagram.com/p/Bpg5z_aBCZr/

https://www.instagram.com/p/Bp1cluhhq1v/

https://www.instagram.com/p/BpkBwsCH9y6/

https://www.instagram.com/p/BowYNMMBF-g/

Súvisiace články

Najčítanejšie