Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Známa česká speváčka šokuje vzhľadom: Po prehnaných plastikách ju nespoznáte
Zdielať na

Známa česká speváčka šokuje vzhľadom: Po prehnaných plastikách ju nespoznáte

Zdroj: Profimedia

Svojím zjavom desí nielen fanúšikov, ale aj odborníkov, ktorí si myslia, že si tvár zničila mnohými skrášľujucími zákrokmi totálne nezvratným spôsobom.

Reč je o speváčke Petre Janů (66), ktorá sa už prestáva na seba podobať, pritom odmieta priznať, že by nejaké plastiky podstúpila.

"Mám upravené viečka a prsia. Nechápem tie tajnosti, ktoré s tým niektoré dámy robia. Keď nie som spokojná, riešim to," priznala v minulosti pre Aha! speváčka. O tvár sa jej vraj stará kamarátka. "Ak je to potrebné, aplikuje mi látku metacrill, ktorá podporuje tvorbu vlastného kolagénu a vrásky sú preč," prezradila, pričom žiadne plastické operácie tváre nepriznala.

Profimedia

Ako to vidia odborníci?

"Keby som mala hodnotiť jej vzhľad podľa obrázku, tak jej tvár sa mi zdá neprirodzene nafúknutá. Zrejme je to nadmernou aplikáciou výplňových materiálov," myslí si primárka kliniky plastickej chirurgie MUDr. Blanka Vraspírová pri pohľade na aktuálnu zjav kedysi krásnej speváčky, ktorá v súčasnosti vyzerá ako karikatúra seba samej. "Tvár pôsobí veľmi ťažko, ryhy sú ovisnuté, kontúra dolnej čeľuste je nadmerne previsnutá. Ovisnuté dolné viečka v kontraste s vyhladenou tvárou pôsobia rovnako ako celkový dojem veľmi neprirodzene," dodala lekárka pre denník Blesk.

A bohužiaľ, nie je jediná, kto o plastických úpravách speváčky nepochybuje.

"Petra Janů je momentálne odstrašujúcim príkladom plastickej chirurgie! Vidím to ako nezvratné poškodenie tváre," pridal sa aj manažér luxusnej estetické kliniky Mgr. Robert Pauly. "Nepodarený lifting a nadmiera výplňových materiálov z nej robia figurínu z Múzea Madame Tussauds," vyhlasuje na rovinu.

Toto skutočne nie je Petra Janů, ktorú diváci poznali, milovali a obdivovali...

Profimedia

Čo na to speváčka?

Petra Janů  dookola opakuje, že za jej neuveriteľnou fyzickou premenou stojí iba zlá životospráva.

"Celé leto, ktoré bolo tento rok obzvlášť dlhé a teplé, som trávila s priateľmi na chalupe. Denne sa grilovalo, popíjalo, proste sme hodovali, a to sa na mne podpísalo pár kilogramami navyše," zverila sa Blesku speváčka, ktorá sa údajne dostáva späť do formy. "Nasadila som krabičkovú diétu, chodím trikrát týždenne do fitka a ide to dole. Navyše mám veľa koncertov, takže som stále v pohybe. Musím to vydržať do Vianoc, aby som sa zase mohla normálne najesť. Ale nie zase príliš, pretože na Nový rok odlietam s kamarátkami na Maldivy, " uzavrela.

Speváčka pred rokom (2017) a o pár mesiacov neskôr (2018)...

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie