Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Tvar ženských nôh odhalí vašu povahu aj temperament: Prekvapí vás, čo sa dozviete!
Zdielať na

Tvar ženských nôh odhalí vašu povahu aj temperament: Prekvapí vás, čo sa dozviete!

Zdroj: betterme.tips

Tušili ste, čo všetko o vás môže prezradiť tvar nôh? Muži si vraj práve podľa ich tvaru podvedome vyberajú partnerky a nielen to!

Ešte raz si dobre prezrite obrázok a nájdite typ nôh, ktorý sa zhoduje práve s tými vašimi. Vďaka tejto typológii sa dozviete naozaj zaujímavé veci, napríklad aj o tom, ako pôsobíte na opačné pohlavie.

betterme.tips

​Typ A

Takéto nohy sú až po lýtka takmer úplne spojené. Voľný priestor sa nachádza len v oblasti členkov. Hovorí sa, že čím je táto vzdialenosť menšia, tým je vášeň v posteli väčšia. Ale platí to len na začiatku. Tieto ženy mužov priťahujú svojou ženskosťou. Sú hanblivé a uprednostňujú dominantných mužov. Ženy, ktoré patria do tejto skupiny, by mali byť veľa aktívne, pretože mužov môžu začať rýchlo nudiť.

Typ B

Oproti typu A, tieto nohy sa dotýkajú iba v jednom jedinom mieste, a to práve v oblasti členkov. Ženy v tejto skupine sú veľmi odvážne, vyhľadávajú dobrodružstvo a zbierajú skúsenosti. Vaše sebavedomie a ráznosť však môže veľa mužov odradiť, buďte preto veľmi opatrné.

Typ C

Stehná sú blízko pri sebe, ale kolená a členky sa vôbec nedotýkajú. Ženy s týmto typom nôh sú výnimočne nežné a romantické. Ak však dostanete trochu priestoru a slobody, ľahko sa dokážete zmeniť v neobyčajnú divokú dračicu.

Typ D

Nohy sa dotýkajú v oblasti kolien, lýtok aj pri členkoch. Ide o jeden z najčastejších typov ženských nôh. Tieto ženy sa správajú veľmi prirodzene, a to nielen v posteli, tak aj mimo nej. Nerady experimentujú. Naopak, uprednostňujú veci osvedčené, vyskúšané a nimi obľúbené. Ak však dostanú impulz vyskúšať niečo nové, zvyčajne sa výrazne sa nebránia. Tieto ženy sú pre mužov veľmi cennými partnerkami.

unsplash.com

Súvisiace články

Najčítanejšie