Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
XXL modelka schudnúť nechce, mužom sa vraj páči takto: Fíha, to naozaj?
Zdielať na

XXL modelka schudnúť nechce, mužom sa vraj páči takto: Fíha, to naozaj?

Zdroj: Instagram

Má poriadnu nadváhu a predsa sa presadila ako modelka, dokonca predvádza spodnú bielizeň. So svojím telom je spokojná a nemieni držať diéty.

Leah Stanley (29) z New Yorku tvrdí, že hoci muži na oko obdivujú štíhle krásky, v skutočnosti sa väčšine z nich páčia poriadne veľké ženy. Čo si o tom myslíte vy?

Nie som tučná, som krásna!

Leah si v detstve zažila šikanu a neustále posmešky kvôli svojej nadváhe, napriek tomu sa nikdy nepokúšala schudnúť, práve naopak. Na svojich krivkách začala zarábať a živí sa ako XXL modelka.

https://www.instagram.com/p/Bim9zn_lAKf/

Leah síce tvrdí, že chce podporovať aj ďalšie ženy s nadváhou, aby sa dokázali milovať a cítiť sa krásne, ľudia ju však poriadne kritizujú. Myslia si, že je veľký rozdiel medzi plnšími krivkami a obezitou, ktorou podľa nich mladá žena trpí.

https://www.instagram.com/p/BnltJZ3HGTA/

„Ona nemôže byť dobrým príkladom pre mladé ženy a dievčatá, keďže zdravý životný štýl nepodporuje,“ napísala jej jedna z komentujúcich. Aj ďalší si myslia, že tu nejde len o estetickú rovinu, ale najmä o zdravie, ktoré má kvôli nadváhe jednoznačne ohrozené.

https://www.instagram.com/p/BhonM-qlxWx/

"Každý si zaslúži lásku a rešpekt, bez ohľadu na veľkosť svojho tela. Chcem inšpirovať a povzbudzovať ľudí, aby si verili a cítili sa sebaisto,“ tvrdí modelka s kilami navyše. Ako sa vám páči?

https://www.instagram.com/p/Bge-l6zF7V-/

https://www.instagram.com/p/BngiAjjngaO/

https://www.instagram.com/p/BfLb0u0DCCL/

https://www.instagram.com/p/Be-5EpSlnC4/

https://www.instagram.com/p/Bpu34vXH2qP/

https://www.instagram.com/p/BnWo9GEnulO/

Súvisiace články

Najčítanejšie