Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Chrumky, tepláky, krátke vlasy a žiadny mejkap: Zuzanita sa doma mení na TOTO
Zdielať na

Chrumky, tepláky, krátke vlasy a žiadny mejkap: Zuzanita sa doma mení na TOTO

Zdroj: instagram @z.u.z.a.n.i.t.a

Ako sa dajú ženy povzbudiť a motivovať, aby sa vo svojej koži cítili naozaj dobre? Svoje o tom vie sexi kráska Zuzanita, ktorú ste spoznali práve z obrazovky televízie JOJ. Aj ona sa doma premení na úplne normálnu ženu.

Vždy dokonale najstylovaná, s dlhými príčeskami, výrazným mejkapom a v super sexi outfite alebo spodnej bielizni. Prese tak sa prezentuje na sociálnych sieťach a fotografiách Zuzanita.

Zuzanita a jej fotky na Instagrame

Zuzanita a jej fotky na Instagrame

instagram @z.u.z.a.n.i.t.a

Instagram Z.Z.

​Niekto by si mohol pomyslieť, že aj doma behá rovnako nahodená ako na fotografiách. To je však omyl! Aj ona si po pracovnom kolotoči potrebuje trochu vydýchnuť – odlíčiť si tvár, odopnúť príčesky, zložiť umelé mihalnice, vyzliecť sexi outfit a natiahnuť si na seba to najpohodlnejšie domáce oblečenie, teda tepláky. „Tepláky vyhrnuté až po pupok a zasunuté do ponožiek sú proste TOP domáci outfit! Aj takto kultúrne pred telkou trávime spolu čas, nielen nákupy a diskotéky,“ zhodnotila blondína fotku, na ktorej si užíva s kamarátkou domácu pohodičku. Chrumky, oblátky, vínko a vyložené nohy na gauči  - Zuzanita svetu ukázala, že aj ona je doma len normálna žena.

Instagram

​Klobúk dole pred odvahou ukázať sa aj v takomto svetle, za čo jej mnohé ženy tlieskajú. A čo kráska odkázala všetkým ženám? „Každá žena je tak krásna ako sa cíti, a ak sa niekomu niečo nepáči a ohovárajú vás skrz postavu, oblečenie... tak si s tým nerobte starosti, však na svete sú dôležitejšie veci a dôležitejší ľudia... Vážte si samých seba, rodinu a naozajstných priateľov, priateľov čo vás v dobrom aj v zlom podržia! Ak ste moletky, nebojte sa nosiť minisukne, keď ste ploché-nebojte si dať výstrih až po pupok, keď si opačne orientovaná-neboj sa ukázať svoju lásku! Aj tak záleží na tom, kto ste a akú máte povahu!!! Radujte sa zo života a netrápte sa pre sprostosti.“

https://www.instagram.com/p/BqMpy6BAanA/

Súvisiace články

Najčítanejšie