Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Chcete mať sexy zadok a telo ako samba tanečnice? Vyskúšajte novinku na Slovensku
Zdielať na

Chcete mať sexy zadok a telo ako samba tanečnice? Vyskúšajte novinku na Slovensku

Zdroj: RDS

Ak ste obdivovali krásne postavy, ktorými sa pýšia mnohé tanečnice samby, stačí málo a podobnú figúru môžete mať aj vy. Ako? Tu je návod!

Cesta k dosiahnutiu spomínanej super postavičky je veľmi jednoduchá – musíte začať tancovať sambu! Tento tanec je o energii, kreativite, láske k svojmu telu, elegancii, je neskutočne sexy a je najmä o radosti z tanca a hudby a zároveň poriadna makačka!

Samba dokonale vypracuje postavu od chrbta, cez ruky, brucho až po zadok a nohy! Navyše ju v Riverpark Dance School vyučuje tá najlepšia lektorka na Slovensku Diana „Dee Reggaetonera“ Braníková. Dee je u nás jediná lektorka tohto štýlu. Ako sa brazílska samba skutočne tancuje, aká je správna technika a kľúč ku krásnym choreografiám sa učila v Londýne na prestížnej škole Pineapple.

RDS

Dee sa stihla zúčastniť európskeho šampionátu o európsku samba queen a v profi sólo kategórii získala 3. miesto! Naďalej sa v sambe intenzívne vzdeláva a krasy brazílskej kultúry vám prináša s láskou v Riverpark Dance School. Na jej hodinách sa naučíte základné kroky, spojíte ich do sexy choreografie a popri tom všetkom si vyformujte aj postavičku.

RDS

Veľmi podobne vyzerajú hodiny s Dee

Súvisiace články

Najčítanejšie