Oblačno
15°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Najúspešnejšia plus size modelka schudla a ženy sú sklamané: Je to naozaj také zlé?
Zdielať na

Najúspešnejšia plus size modelka schudla a ženy sú sklamané: Je to naozaj také zlé?

Zdroj: Instagram

Ashley Graham ženy jednoducho milujú najmä preto, lebo svoje veľmi ženské krivky nosí s gráciou. Najnovšie však aj ona výrazne schudla a to sa nestretlo s pozitívnym ohlasom.

Ashley sa zdravo stravuje aj pravidelne cvičí, no napriek tomu má nejaké to kilečko navyše. A práve s ňou sa mnohé ženy dokázali stotožniť, pretože ako jedna z mála hviezda nepodľahla štíhlej mánii a prezentuje sa taká, aká je.

Instagram

Pred pár dňami sa však objavila v spoločnosti a veruže v páse aj bokoch bola výraznejšie chudšia, ako na fotkách z leta! Jej skalní fanúšikovia ju okamžite skritizovali, že aj ona podľahla tlaku a mení sa na jednu z tých vyziabnutých modeliek.

Schudnutá Ashley

Instagram

Instagram

​Dokonca sú pohoršení tým, že by sa plus size nemala vôbec označovať, lebo má proporcie bežnej ženy. Iní jej zase fandia a pochválili ju, že vyzerá super, ale s chudnutím by už mala prestať. „Vyzeráš super, ale nieže úplne vychudneš. Si náš idol!“ odkazujú jej ženy. Sama modelka si z komentárov ťažkú hlavu nerobí. Vždy, keď trochu schudne, sa totiž opakujú. Graham si založila kariéru práve na svojich oblinách a tie ju preslávili. Uvidíme, či bude v chudnutí pokračovať.

 

Súvisiace články

Najčítanejšie