Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Odvážne FOTO Simonky nahnevalo matky: Myslíte si, že majú pravdu?
Zdielať na

Odvážne FOTO Simonky nahnevalo matky: Myslíte si, že majú pravdu?

Zdroj: Instagram

Extravagantná kráska Simona Butinová je už vyše mesiaca matkou malého Maxima. Hoci sa o synčeka príkladne stará, iné matky ju predsalen odsúdili.

Mnohé čerstvé mamičky sa, okrem starostlivosti o bábätko, snažia pomaly dostať do starej formy. Sú aj také, ktoré nemusia.

K nim patrí aj Simonka, ktorá už pár dní po pôrode vážila menej ako pred samotným tehotenstvom. To však nie je všetko! Mesiac od pôrodu sa pochválila úplne plochým bruškom, ktoré vyzerá, akoby nikdy ani nerodila. Kráska sa odfotila len v nohavičkách, prsia si zakrývala rukami a práve táto fotka rozhnevala iné matky.

Táto fotka nahnevala matky

Instagram

​Tie ju na Instagrame začali poučovať, že ako matka by sa v podobne odvážnych pózach už nemala fotiť a myslieť na to, že je matka. „Neber to v zlom...akože na to, že si po pôrode, máš peknú postavu, ale si uvedom, že si už matka, tak neviem či je najvhodnejšie dávať také fotky,“ znie len jeden z komentárov istej pani. A Simonkina reakcia? Tá vás asi neprekvapí, keďže je na podobné komentáre už zvyknutá. „Myslím si, že na tejto foto nie je nič pohoršujúce a aj keby sa sem capnem celá holá, je to moja vec a komu sa to nepáči, nech ma nesleduje...Ide tu o závisť alebo nízke sebavedomie niektorých žien.“ Mať také brucho krátko po pôrode, asi by sa ním každá žena pochválila, nie?

Simonka po pôrode

Instagram

Instagram

Súvisiace články

Najčítanejšie