Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Divošky z ruskej kapely t.A.T.u dnes: Tie ale poriadne zostarli!
Zdielať na

Divošky z ruskej kapely t.A.T.u dnes: Tie ale poriadne zostarli!

Zdroj: pinterest.com

Lesbické bozky, sexy oblečenie a provokačné texty – tým všetkým sa preslávili speváčky Julia a Lena z ruskej formácie t.A.T.u, ktoré už zapadli prachom. Dnes by ste ich len ťažko spoznali!

Prelomovým sa im stal rok 2002, kedy svojimi hitmi ovládli nielen európske hitparády. V tom čase šestnásťročné speváčky sa prezentovali veľmi provokatívne a vychutnávala si obrovskú slávu.

Instagram

​Tá však netrvala dlho a v roku 2011 sa obe pohádali a rozišli. Odvtedy sa Julia aj Lena snažili presadiť samostatne, no nie veľmi úspešne. Dnes 33-ročná dvojnásobná mama Julia púta pozornosť najmä zovňajškom. Tmavovláska nosí príčesky, umelé mihalnice, má napichané pery a tvár bez vrások aj mimiky. Už na prvý pohľad pôsobí oveľa staršie ako v skutočnosti je.  

Instagram

Instagram

​Jej niekdajšia parťáčka a rovesníčka Lena slávila ako sólo speváčka o čosi väčšie úspechy. Je šťastne vydatá a čoraz viac sa v Rusku angažuje za práva lesieb a gayov. Hoci neprepadla skrášľovacím zákrokom, aj ona pôsobí oveľa staršie. Aj jej kedysi ikonické ryšavé brčkavé vlasy sú už minulosťou...

Instagram

Instagram

Súvisiace články

Najčítanejšie