Polojasno
12°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Zo škaredých káčatiek kráľovné krásy: Dvojčatám sa smiali, dnes ich obdivujú
Zdielať na

Zo škaredých káčatiek kráľovné krásy: Dvojčatám sa smiali, dnes ich obdivujú

Zdroj: Profimedia

Dvojčatá si v detstve a dospievaní zažili šikanu a ponižovanie, dnes sú z nich krásne a sebavedomé ženy. Svojím príbehom pomáhajú tínedžerom s podobným osudom.

Lucy a Emily Thomas sú dnes šťastné a krásne 18-ročné slečny, no ešte pred pár rokmi bolo všetko inak. Za nadváhu a rovnaké oblečenie, ktoré nosili, sa im v škole posmievali a úplne im zničili sebavedomie.

Úžasné premeny!

Kým v detstve trpeli a šikanu spolužiakov znášali každý deň, pri dospievaní si uvedomili, že chcú byť šťastné a obľúbené.  

Namiesto plakania do vankúša začali na sebe pracovať, výrazne schudli, zmenili šatník a začali vyzdvihovať to, čo na sebe považovali za pekné. Za krátky čas sa z bacuľatých sestier stali dve atraktívne a sebavedomé kočky.

Lucy a Emily v detstve...

Profimedia

A takto vyzerajú dnes!

Profimedia

​Súťaže krásy ako motivácia

Dievčatá sa navzájom motivovali a povzbudzovali a dokonca sa odhodlali prihlásiť na súťaže krásy, kde sa im podarilo uspieť.

Emily sa stala Miss Teen Divine v roku 2017, a Lucy vyhrala Miss Enchanting World o rok neskôr.

Profimedia

Profimedia

​Dievčatá sa tešia zo svojich úspechov, ale zároveň nezabúdajú na to, čím si prešli, keď boli mladšie. „Mali sme nadváhu, považovali nás za škaredé, spolužiaci na nás pokrikovali, či nosíme aj rovnaké nohavičky,“ spomínajú sestry na ťažké obdobie detstva a dospievania.

Obe sestry veria, že svojím príbehom pomôžu mladým dievčatám, ktoré trpia kvôli svojim nedokonalostiam, aby sa naučili milovať a vážiť si svoje telo také, aké je.

Profimedia

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie