Zatiahnuté
10°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Strápnili ju kvôli celulitíde: Reakcii Celeste tlieskajú stovky žien! Prečo?
Zdielať na

Strápnili ju kvôli celulitíde: Reakcii Celeste tlieskajú stovky žien! Prečo?

Zdroj: Instagram

Ani známe krásky nie sú úplne dokonalé a niektoré z nich bez okolkov ukážu nejakú tú svoju chybičku krásy. Rovnako to urobila aj Celeste Buckingham, ktorá si na módnu prehliadku obliekla mini šaty a odhalila v nich celulitídu. Keď ju za ňu médiá rozniesli, zachovala si chladnú hlavu a jej reakcia vás prekvapí!

Nechcela by ju mať ani jedna žena, no drvivá väčšina ju má a zbaviť sa jej, nie je ľahká záležitosť. Celulitída trápi mnohé ženy, či sú štíhle alebo majú pár kíl navyše.

No vysmievať sa z nej, ak ju niekto odhalí len preto, lebo má o čosi kratšie šaty, nie je pekné. Na vlastnej koži to zažila Celeste Buckingham, ktorá sa na nedávnych módnych prehliadkach ukázala v moderných a štýlových minišatách. Keď si sadla, vyhrnuli sa jej o čosi vyššie a fotograf zachytil aj celulitídu na stehne. Keď sa toho chytili novinári, Celeste zareagovala tak, ako by to urobila asi máloktorá z nás. Zachovala si chladnú hlavu a miesto útočných a pichľavých slov, úprimne sa rozrozprávala.

 Celeste so sestrou Carmel

Instagram

​„Chcela. Teda, nemala som to v pláne, ale keď už sú vidieť moje takzvané “nedostatky”, tak aspoň k fotkám niečo poviem aj ja. Keď som mala 17, bojovala som s anorexiou. Keď som túto psychickú chorobu konečne prekonala, tak som sa presťahovala do Ameriky a pribrala nemálo kíl. Keď som sa rozchádzala s mojím bývalým priateľom Matejom, tak som sa dlhšie trápila po rozchode a opäť som schudla. Počas natáčania filmu Bajkeři som kvôli hereckej role schudla 16 kíl. Tento rok som opäť pribrala vďaka plnému pracovnému rozvrhu. A nič by som nezmenila. Celý môj životný príbeh je zapísaný na mojom tele. Väčšina žien má strie alebo celulitídu, ale nie sú to podľa mňa nedostatky. Je to súčasťou môjho ozajstného ‘ja’.... Vďaka takýmto článkom ako práve tento, sa ženy neustále boja, či sú dostatočne krásne, mladé baby prestanú jesť, aby vyzerali štíhlejšie, mladí chlapi si v hlave vytvoria umelú predstavu, ako má ich budúca priateľka vyzerať, ženy sa súdia navzájom a závidia chudšej, dokonalejšej babe, lebo zo všetkých strán sa to očakáva. Ale ja som sa už rozhodla. Ja nechcem byť dokonalá. Chcem byť autentická. Chcem byť sama sebou a získať rešpekt a obdiv nie za to, že mám perfektnú postavu. Ale za svoju osobnosť....“ priznala bez okolkov Celeste. A to, že má osobnosť aj charakter na jednotku, netreba už asi ani písať.

 https://www.instagram.com/p/BoR1H89ltUT/?taken-by=celbuckingham

Súvisiace články

Najčítanejšie