Polojasno
11°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Krádež a megatrapas Kim Kardashian: TOTO dokonalej kráske vôbec nevyšlo
Zdielať na

Krádež a megatrapas Kim Kardashian: TOTO dokonalej kráske vôbec nevyšlo

Zdroj: Facebook/Kim Kardashian

Miliónmi žien obdivovaná Kim tentoraz stúpila poriadne vedľa. Jej nové fotky propagujúce kozmetické produkty sú na vlas rovnakou kópiou tých Paris Hilton z roku 2017. A nielen to!

Vymyslieť dnes originálnu kampaň, ktorá by oslovil státisíce ľudí, nie je tá najľahšia úloha. Takže si mnohí volia ľahšiu cestu a skopírujú alebo "ukradnú" prácu niekoho iného.

Aby sa toto stalo takej hviezde akou je Kim, tak to je naozaj niečo extra! Kardashian sa na Instagrame pochválila novými fotkami, ktoré vznikli pri príležitosti uvedenia jej novej kozmetiky na trh. Na snímkach pózuje nahá a intímne partie jej zahaľujú ružové kvetiny. S po zadok dlhými vlasmi a dokonalým mejkapom vyzerá naozaj étericky a výsledok je wau!

Instagram

Instagram

​Škoda len, že na vlas rovnaké fotky nafotila minulý rok Paris Hilton, akurát posiata červenými kvetmi. Zaujímavé je, že spomínané fotky na Instagrame nedávno oprášila aj samotná Paris a tým nenápadne poukázala na krádež nápadu.

Instagram

Instagram

​Do očí bije aj výrazné retušovanie fotiek a Kim sa na nich tak trochu na seba ani nepodobá. Ona sama je však s výsledkom spokojná a z kritiky si ťažkú hlavu nerobí. Či autora celého konceptu ešte raz osloví na spoluprácu je však otázne.

Súvisiace články

Najčítanejšie