Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
3 znamenia zverokruhu, ktorým bude september priať: Patríte k nim aj vy?
Zdielať na

3 znamenia zverokruhu, ktorým bude september priať: Patríte k nim aj vy?

Zdroj: unsplash.com

Mnohí smútia, že leto pomaly končí, no podľa hviezd, bude ten nasledujúci mesiac pre niektoré znamenia výnimočný.

Neprežili ste leto podľa svojich predstáv, máte pocit, že stagnujete a že sa vám nedarí dosahovať svoje ciele? Nezúfajte, možno patríte k tým, ktorým sa začne dariť práve v nasledujúcom mesiaci – septembri!

3 znamenia, ktorým bude september priať

Panna

Je čas cítiť sa oveľa presvedčivejšie.

September je mesiac vášho návratu do slnka, keď absorbujete všetku dôveru a energiu priamo zo zdroja. Máte tú najlepšiu motiváciu, aby ste sa stali lepším človekom, ako ste boli doteraz. Pozeráte sa späť na všetko, čo ste prešli a vy máte všetky dôvody byť hrdí na svoju cestu.

Je to tiež čas na plánovanie budúcnosti a vykonanie zmien k lepšiemu. Nepodceňujte svoju energiu a nešetrite si ju, váš potenciál je obrovský. Máte neuveriteľne inteligentnú a logickú myseľ, ktorá sa môže rýchlo naučiť a rozlúštiť akúkoľvek hádanku, ktorú vám svet prináša. Máte schopnosť stať sa tým, kým chcete byť, tak naberte sebavedomie a choďte za svojimi snami. 

Býk

Ste umelcom a vašim médiom je sám život.

Cítite sa kreatívnejšie ako obvykle? Vidíte poéziu vo všetkom? Vyzerajú farby oveľa živšie ako zvyčajne? To preto, že harmonické slnko priateľské k Zemi vstúpilo do vášho života a prinieslo vám radosť, zábavu, umelecké vlohy ale aj sexuálne radovánky. A to nie je všetko, pretože Merkúra - planéta komunikácie, vstúpila k vám a plne vás spája s vašimi kreatívnymi nápadmi a perspektívami.

Je to perfektný mesiac na to, aby ste realizovali svoje plány a aby ste spontánne vyšli v ústrety vzrušujúcim príležitostiam, ktoré prichádzajú vašim smerom. Vo všeobecnosti zostaňte jednoducho otvorení pre zábavu. Tento mesiac k vám bude štedrý, využite to naplno!

Profimedia

​Váhy

Máte všetko šťastie sveta na svojej strane.

September bude pre vás mesiacom premýšľania, zhodnocovania, ale aj plný nových nápadov. V rovnakej dobe bude vášmu znameniu vládnuť Venuša, ktorá vám pozitívne vibrácie vo vzťahoch, romantiku, lásku a priateľstvo. Zoberte všetky výhody, ktoré vám budú ponúknuté a využite ich v svoj prospech.

Vychutnávajte si život naplno. Preskúmajte svet svojou estetickou a harmonickou perspektívou. Nájdite vnútorný pokoj prostredníctvom meditatívnych a osamelých aktivít, aby ste dobili vašu jasnú a žiarivú dušu. Práve teraz vás chce poznať každý na svete.

Najčítanejšie