Jasno
15°
Bratislava
Blažena
11.5.2024
Vychutnajte si KÁVU inak: Tieto prísady ju zmenia na dokonalý pôžitok!
Zdielať na

Vychutnajte si KÁVU inak: Tieto prísady ju zmenia na dokonalý pôžitok!

Zdroj: unsplash.com

Ani vy si neviete predstaviť ráno bez šálky silnej a voňavej kávy? Vyskúšajte 6 netradičných spôsobov, ako si tento lahodný mok vychutnať ešte viac.

Ak pijete kvalitnú a nesladenú kávu v rozumnom množstve, môže vášmu zdraviu nielen pomôcť, ale dokonca vám môže predĺžiť život. Ak máte chuť na zmenu, vyskúšajte niektorý z týchto zaujímavých tipov, určite zabodujete aj pred návštevou a priateľmi.

Lahodná káva 6x inak

1. S kakaom a zmrzlinou

Šálku kávy zmiešajte s 1 lyžicou kvalitného kakaa a pridajte kopček vanilkovej zmrzliny. Skvelá chuť nahradí aj dezert!

2. Káva posilňujúca zdravie

Zmiešajte kávu s 1-3 lyžicami kokosového oleja, pridajte 1-2 lyžice nesoleného masla. Tento spôsob podávania kávy lepšie spracováva kofeín, dodá viac energie a pomáha aj pri chudnutí.

3. Mokka kocky

Nádobky na ľad naplňte silnou vychladenou kávou a dajte zamraziť. Hotové kávové kocky vložte do pohára, zalejte mliekom a prelejte čokoládovým sirupom. Úžasné a chutné osvieženie!

4. Kokosová ľadová káva

Do pohára vložte ľad, pridajte polovicu šálky kávy a doplňte kokosovou vodou. Vynikajúca a zdravá kombinácia!

5. Kokosová mokka káva

Zohrejte 1 šálku kokosového mlieka a vo väčšom pohári zmiešajte s malou šálkou kávy. Pridajte čokoládový sirup a môžete si pochutnávať.

6. Coffe-tonik drink

Táto kombinácia vás asi poriadne prekvapí, ale je naozaj úžasná! Ľad, tonic a espresso, to je skvelý drink napríklad aj na party.

Súvisiace články

Najčítanejšie