Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Zbavte sa celulitídy do 2 týždňov: Hitom je zábavné cvičenie, ktoré naozaj funguje
Zdielať na

Zbavte sa celulitídy do 2 týždňov: Hitom je zábavné cvičenie, ktoré naozaj funguje

Zdroj: Instagram

Pomarančovej pokožky sa dá zbaviť a nepotrebujete k tomu ani žiadne zázračné krémy. Stačí, aby ste pravidelne cvičili špeciálne cviky a výsledky uvidíte už o pár dní.

Niektoré ženy trápi celulitída a rady by sa jej zbavili. V prvom rade by ste mali zmeniť svoje stravovanie, keďže pomarančová pokožka sa objavuje, keď máte pod kožou príliš veľa tuku.

Vsadiť by ste mali na zdravú a vyváženú stravu. Ako druhé by ste mali začať cvičiť, aby ste postupne nabrali na svalovej hmote. Špeciálne by ste mali trénovať tie partie, na ktorých vás trápi celulitída najčastejšie. U žien sú to najmä stehná a zadok. Zahraniční experti sa totiž zhodli v tom, že cvičením sa dá celulitídy zbaviť.

profimedia.sk

​I keď pri niektorých ženách sa dajú len zjemniť jej prejavy. Základom je popracovať na spomínaných svaloch. Tu je cvičenie zostavené Cassey Ho, svetovo uznávanou fitnes a pilates trénerkou, ktorá patrí medzi tie naj v Amerike. Ide o sériu krátkych, no intenzívnych cvikov, ktoré vám doslova roztopia tuk na stehnách aj zadku. Cassey úspech je v tom, že sa snaží, aby cvičenie bolo zábavné a rozhodne nie nudné. Vyskúšajte a výsledky sa dostavia veľmi rýchlo!

Súvisiace články

Najčítanejšie