Zatiahnuté, dážď
Bratislava
Juraj
24.4.2024
PINK výrazne schudla: TOTO sú jej rady, ako na ploché brucho aj po dvoch deťoch
Zdielať na

PINK výrazne schudla: TOTO sú jej rady, ako na ploché brucho aj po dvoch deťoch

Zdroj: Facebook/Pink

Americká speváčka Pink je už dvojnásobnou matkou a momentálne sa pýši štíhlejšou a pevnejšou postavou ako pred tehotenstvom. Ako to robí?

Asi ako každý z nás, tak aj Pink k nakopnutiu do nového dňa potrebuje šálku silnej kávy a potom nasledujú zdravé raňajky, ktoré ju nadopujú energiou.

Výživné raňajky sú základ

Speváčka začína každé ráno čerstvými ovocnými šťavami alebo smoothies, má ich dokonca naordinované od svojej osobnej trénerky Gregorie Joujon-Roche.

Ovocné raňajky pomôžu telu rýchlo dodať energiu, a navyše nakopnú metabolizmus. Pink si do nich pridáva aj kúsok avokáda, kokosového masla alebo ľanového oleja, čo ju zasýti na dlhšie. 

Profimedia

Ako vyzerá jej jedálniček?

Nie je tajomstvom, že známa speváčka poctivo dbá na to, čo má na tanieri. Americkému magazínu Fitness sa zverila so svojim vybraným jedálničkom. "Snažím sa jesť skutočne zdravo. A väčšinou sa mi to darí. Keď práve nie som na turné, uprednostňujem vegánsku stravu, ale jem aj kuracie mäso a ryby, " dodala a zároveň prezradila, že počas turné, ktoré je fyzicky vyčerpávajúce, je trochu inak. "Počas turné toho zjem celkom veľa, pretože počas tej doby tak štyri a pol hodiny cvičím. Dávam si lekciu jogy, kardio, potom býva kontrolná skúška a potom nasleduje dvojhodinová šou, " vysvetľuje Pink.

Pink a jej rodinka sú tiež vášniví záhradkári. Na svojom záhone pestujú figy, slnečnice aj uhorky. Je to jeden z jej tipov, ako začať zdravšie jesť. Odporúča si vysadiť minimálne zdravé bylinky, ktoré môžete využívať do varenia.

pinterest.com

Varí spoločne so svojimi deťmi

Pink varenie pre rodinu miluje a často pripravuje jedlá so svojimi deťmi. Keď sa jej jeden z fanúšikov spýtal, na čo sa najviac teší, až skončí jej turné, odpovedala: "Teším sa, že budem variť pre svoju rodinu."

Ak má chuť na niečo kalorickejšie, neobmedzuje sa a jednoducho si to dopraje a potom si pridá viac pohybu, aby kalórie spálila. Táto rovnica funguje zaručene, vyskúšajte to!​

Facebook/P!nk

Súvisiace články

Najčítanejšie