Oblačno
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
ZABUDNITE na nudné obaly na telefón: Tu je nová generácia pomocníkov
Zdielať na

ZABUDNITE na nudné obaly na telefón: Tu je nová generácia pomocníkov

Zdroj: Profimedia.sk

Už nepotrebujete fotoaparát, zrkadlo na mejkap, či slúchadlá. Všetko toto a omnoho viac obsahujú aj najmodernejšie a najštýlovejšie obaly na iPhone.

Pre niekoho je iPhone len chytrý telefón a pre niekoho ten najlepší priateľ. Častokrát ho „obliekame“ do rôznych ochranných obalov od výmyslu sveta. No teraz aj obyčajný obal dostal úplne nový význam. Na čo všetko sa dá využiť, tak tomu neuveríte...

Pre dobrodružné povahy a fotografky

Ak patrí medzi ženy, ktoré sú často v prírode, či v kempe, tento obal na telefón je pre vás ako stvorený. Obsahuje nožík, mini pílku, skrutkovač, nožnice a mnoho ďalších vychytávok. Kúpite ho za 63 eur. 

Milujete fotografovanie, no nie pri každej príležitosti máte pri sebe foťák? Špeciálny obal obsahuje rybie oko, mikro aj širokouhlý objektív. Jednotlivé komponenty do obalu veľmi ľahko zakrútite a môžete fotiť. Jeho cena je 23 eur.

unsplash.com (ilustračná fotografia)

Navždy s vami

Sú ľudia, ktorí strácajú telefóny ako na bežiacom páse. To by sa nestalo, ak by ste si kúpili tohto šikovného pomocníka. Samotný obal je veľmi tenký, no má umelohmotný kábel, ktorý pripevníte hoci aj na zips a telefón už nestratíte. Ak chodíte často na párty a festivaly, je pre vás ako stvorený. Za 27 eur je váš.

Zrkadielko, zrkadielko...

Niektoré rána jednoducho nemáte čas úplne dokonale sa nalíčiť. Miesto toho, aby ste so sebou nosili extra zrkadielko, stačí si kúpiť tento šikovný obal. Keď ho otvoríte, skrýva v sebe zrkadlo. Takto si mejkap či rúž môžete naniesť kdekoľvek, hoci aj počas telefonovania. Cena 49 eur.

Bez piva ani na krok

Tak tento kúsok poteší najmä milovníčky piva. Nemáte po ruke otvárač? S týmto šikovným vynálezom sa vám to už nestane. Na obale vzadu je totiž vrecko s otváračom, takže ho budete mať vždy po ruke, rovnako ako svoj telefón. Cena 18 eur.

unsplash.com

Praktický pre milovníčky hudby

Zamotané slúchadlá sú na porazenie, hlavne vtedy, keď strávite 15 minút len ich rozmotávaním. S týmto šikovným pomocníkom sa vám to už nestane! Má totiž v sebe zabudované slúchadlá aj navíjanie ich kábla. Stojí 54 eur.

Sexy držiak

Pôvodne ho dizajnéri, údajne, navrhli na obranu... Žeby ste útočníka utĺkli telefónom? Každopádne, tento obal našiel oveľa lepšie využitie ako spoľahlivý držiak telefónu pri telefonovaní. Cena len 4 eurá.

Najčítanejšie