Jasno
13°
Bratislava
Vladimíra
16.10.2024
Ukázala fotky zo svadby a ľudia sú zhrození: Vidíte to aj vy?
Zdielať na

Ukázala fotky zo svadby a ľudia sú zhrození: Vidíte to aj vy?

Zdroj: Instagram/lozgetssleeved

Laura bola nekonečne šťastná, keď sa po dvoch rokoch vzťahu vydala za svoju lásku. Šok prišiel vtedy, keď svadobné fotky zdieľala na sociálnych sieťach. Prečo?

31-ročná Laura sa pred pár týždňami šťastne vydala! Áno povedala svojej o dva roky mladšej partnerke Hannah. Ich šťastie však po tom, ako zverejnila fotky zo sobáša na sociálnych sieťach, vystriedal šok. Cudzí ľudia jej začala nadávať do pedofiliek! A toto je dôvod!

Aj naša snoubordistka Baša Števulová chystá svadbu. Ako by mala vyzerať?

Hoci je jej manželka od nej len o dva roky mladšia, vyzerá ako tínedžer! Ľudia uvideli ich svadobné fotky a mysleli si, že sa blondína vydala za sotva 15-ročného chlapca. Mnohí jej takmer okamžite začala nadávať do pedofiliek, že sa bozkáva s mladým chlapom a zneužíva ho! "Niektorí mi písali, že je milé, že ma môj 10-ročný syn odviedol pred oltár. Iní zase, že som nechutná, že sa bozkávam s malým chlapcom," priznala pre britský web thesun.co.uk Lauren.

Ľudia si z nich uťahujú

Blondína otvorene priznala, že minula hotový majetok na to, aby vyzerala mladšie a krajšie. Jej polovička má však to šťastie, že od prírody vyzerá o dobrých desať rokov mladšie ako je jej skutočný vek. Taktiež dodala, že si z nich ľudia robili žarty už dávno predtým, ako sa zosobášili. Hoci to ženy nechápu, z kritiky a urážok si ťažkú hlavu nerobia. "Nech si cudzí ľudia hovoria, čo chcú. My by sme nemohli byť šťastnejšie," dodali. 

@_thekayefamily

The next chapter ✨

♬ This - Megan McKenna

@_thekayefamily

This time next month we will know if we are going to be mummies again ?✨

♬ Life With You - Kelsey Hart

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lauren Kaye (@lozgetssleeved)

Súvisiace články

Najčítanejšie