Jasno
28°
Bratislava
Adolf
17.6.2024
Neuveriteľný príbeh matky a dcéry: Majú deti s rovnakým mužom!
Zdielať na

Neuveriteľný príbeh matky a dcéry: Majú deti s rovnakým mužom!

Zdroj: Profimedia

Príbeh, ktorý niekedy prinesie skutočný život, by nevymysleli ani v Hollywoode. Tento sa začal úplne banálne, no potom sa všetko zmenilo a začala dráma.

Mladý chlapec sa zamiloval do pôvabnej štyridsiatničky až po uši. A ona do neho tiež. No happyendom sa ich príbeh neskončil...

Počúvala okolie 

Milena bola naozaj aj po štyridsiatke veľmi príťažlivá žena. Vedela to o sebe a ani po rozvode nemala núdzu o nápadníkov. „Keď som sa rozviedla, mala som krátky vzťah s rovnako starým mužom, ale nevydržalo to. Potom som stretla Adama. Mal dvadsaťsedem a z oboch strán to bola láska na prvý pohľad,“ spomína Milena a pokračuje: „Nevidela som v tom prekážky. Bola som voľná, on tiež, vekový rozdiel nám ani jednému nevadil. Dospelej dcére som ho ale nepredstavila. Na to som sa necítila. Schádzali sme sa u neho. Vášnivá láska pokračovala bez prekážok asi rok. 

Potom som začala cítiť, že Adam nejako cúva. Vraj o všetkom hovoril s kamarátmi aj rodičmi a všetci mu náš vzťah vyhovárajú. Vraj to nemá perspektívu a on plánuje rodinu, deti... Bola som úplne otrasená,“ hovorí Milena.   

Profimedia

Mladšia frajerka? Dcéra! 

Milena má dcéru Vilmu. Krásnu babu, šikovnú a vyhľadávanú kaderníčku. S matkiným milencom neboli nikdy oficiálne predstavení, ale po nejakej dobe Vilma mamu s priateľom stretla náhodou na ulici. „Je fakt, že sa mi veľmi páčil. Matka mi len tak hmlisto nadhodila, že niekoho má, ale nič bližšie. Nakoniec mi priznala, že s ním chodí už niekoľko mesiacov a že ho veľmi miluje. Priala som jej to, ale v kútiku duše som aj trochu závidela,“ hovorí Vilma. V tom čase nemala ani tušenie, že aj ona sa zapáčila Adamovi.  

Odkedy ju videl, mu ležala v hlave. „Osobne si myslím, že to neboli kamaráti, čo mu náš vzťah vyhovárali. Chlapec si len uvedomil, že by mohol mať mladšiu partnerku. Tak ma pustil k vode a začal chodiť s Vilmou. Ani jeden z nich mi nič nepovedal. V tom čase som zistila, že som tehotná. O Vilme a Adamovi som ešte nevedela a rozhodla som sa, že si dieťa nechám. Zarábala som dosť a potraty neuznávam,“ vysvetlila svoje rozhodnutie Milena.   

Dve v tom 

To, že čaká dieťa, svojej dcére ani bývalému milencovi nepovedala. „Bola som vo štvrtom mesiaci, s Adamom už dávno po rozchode, keď za mnou Vilma prišla. S plačom mi povedala, že si začala s mojím bývalým. Že je jej to veľmi ľúto, ale vraj jej povedal, že sme sa aj tak už rozišli... Prišlo mi zle, ale Vilma je moje dieťa a nechcela som jej ublížiť. O tom, že som v inom stave, som jej nepovedala. Zato ona za mesiac prišla s tým, že by si chcela Adama vziať, že budú mať bábätko. To už bolo naozaj nad moje sily. Neviem, ako som zvládla povedať a neomdlieť pri tom, že je to sranda, že ja som tiež tehotná a že je to ako z filmu.“ Kto je otcom dieťaťa, ale Vilme skutočne nepovedala.  

Profimedia

Ťažké rozhodovanie 

„Mala som možnosť to obom vyklopiť a pokaziť im život, alebo ho pokaziť sebe. Trpela som ako zviera. Na potrat už bolo neskoro a vlastne som ho rovnako aj napriek tomu všetkému nechcela. Oni sa vzali a mne sa narodilo druhé dievčatko. Rodine som povedala, že otec nie je dôležitý, že to bola vlastne náhoda, že som sa v slabej chvíľke spustila so svojim dlhoročným kamarátom. Ale meno som nepovedala ani v pôrodnici,“ pokračuje Milena. Vilme s Adamom sa narodila aj dcérka. Milena síce chodí k psychológovi, ale z najhoršieho je vonku.   

Sú to moje deti a vnúča! 

„Viete, je to strašne ťažké. Ale na druhú stranu, neísť na potrat bolo moje rozhodnutie, a Adam o tom nič nevedel. Teraz sme s dcérou obe mamičky, bývame kúsok od seba a deti prakticky spolu vychovávame. Myslím, že raz príde chvíľa a ja niekomu z rodiny všetko poviem. Že moja mladšia dcéra a vnučka sú v skutočnosti nevlastné sestry. Zatiaľ ma k tomu ale nič bezprostredne nenúti. Takže je možné aj to, že si toto šialené tajomstvo vezmem so sebou do hrobu,“ dodáva sexi „staršia“ mamička. A k tomu ešte len tak mimochodom spomína, že nadviazala vzťah s ovdovelým, láskavým mužom, ktorému jej malá dcérka už hovorí táto. To, že dokonca chystá svadbu, zatiaľ nikomu z rodiny nepovedala. Vraj aby to nezakríkla. Po tom, čo zažila, sa nie je čomu diviť... 

Súvisiace články

Najčítanejšie