Skoro jasno
13°
Bratislava
Ľudmila, Ľudomila
16.9.2024
Šialený plán Kuchařovej, ako zničiť exmanžela Brzobohatého: Horšie intrigy ako v telenovele!
Zdielať na

Šialený plán Kuchařovej, ako zničiť exmanžela Brzobohatého: Horšie intrigy ako v telenovele!

Zdroj: Instagram/tatianakucharova

Taťána Kuchařová sa s krachom svojho manželstva s Ondřejom Brzobohatým veľmi dlho nedokázala vyrovnať. Medzi exmanželmi sa v médiách strhla vojna, ktorá vyústila v naozaj nečakaný a šokujúci vrchol.

Zamilovaná žena je niekedy schopná urobiť naozaj zúfalé veci. To platí aj pri niekdajšej najkrajšej žene sveta Taťáne Kuchařovej. Kráska sa totiž nevedela zmieriť s tým, že sa jej pred vyše dvoma rokmi rozpadlo manželstvo s hudobníkom Ondřejom Brzobohatým. Chcela sa mu pomstiť a nezastavila sa naozaj pred ničím...

​Verejne ho chcela očierniť práve tým, že sa občas vo voľnom čase rád prezlieka za ženuČeský web blesk.cz totiž pred rokom prišiel s nečakanou informáciou, že sa Brzobohatý prezlieka za ženu. Web totiž získal žalobu z cirkevného súdu, v ktorom Kuchařová všetko kvetnato opísala. Keďže sa nejedná o verejne dostupný dokument, Ondřej tušil, že ho spomínanému webu poskytla práve jeho exmanželka. Tá však obvinenie popierala... Brzobohatý ju však postavil pred civilný súd, v ktorom žiada, aby sa mu ospravedlnila a priznala, že práve ona stála za únikom spomínaných informácií. A vyzerá to tak, že bývalý porotca X Factoru mal aj pravdu! Na súde totiž, podľa webu expres.cz, vypovedal v tom čase redaktor denníka Blesk Ľuboš Procházka, ktorý priznal, že na neho Kuchařová vyvíjala tlak, aby všetko zverejnil a pošpinil tak Brzobohatého meno.

Brzobohatý je zvrhlík

Spomínaný súd opäť prebieha a český web extra.cz dokonca priniesol konkrétnu komunikáciu modelky s bulvárnym novinárom. A v ňom odzneli naozaj šokujúce veci! Kuchařová sa snažila novinára presvedčiť, že ona sama je vlastne obeťou zvrhlíka, ktorý o svojej transexualite vedel, no ženy zámerne zavádzal a používal ich na to, aby to vzťahmi s nimi zakryl. "Celá rodina to vie a taja to. Ja som bola volavka. Boli vraj šťastní, že to mohli za niekoho skryť. Skoro som sa zosypala. Vedel to aj jeho otec - preto mali taký komplikovaný vzťah... Jeho matka to kryje a snaží sa to zamiesť pod koberec. Nedovolili mu byť tým, kým je, preto sa naučili skrývať to za heterosexuálne vzťahy. Je to psycho," píše sa v správach od Kuchařovej, ktoré zverejnil web extra.cz. Sám Brzobohatý pritom priznal, že sa občas prezlieka za ženu, no je to len hra a nemá problém so svojou identitou a sexuálnou orientáciou. Potvrdil to aj sobášom s moderátorkou Danielou Písařovicovou, ktorú si zobral pred necelým rokom. 

Súvisiace články

Najčítanejšie