Zatiahnuté, dažďové prehánky
12°
Bratislava
Ľudmila, Ľudomila
16.9.2024
Zo správania Meghan Markle k Harrymu až mrazí: Naozaj sa tí dvaja nemôžu vystáť?
Zdielať na

Zo správania Meghan Markle k Harrymu až mrazí: Naozaj sa tí dvaja nemôžu vystáť?

Zdroj: Profimedia

Od minulého roka presakujú na verejnosť informácie o tom, že manželstvo medzi Harrym a Meghan Markle nie je idylické a dvojica je na nože. Tu je dôkaz!

Prvé informácie o tom, že majú Meghan s Harrym problémy, sa objavili pred rokom. "Už nejaký čas majú manželské problémy, čo mi potvrdilo päť nezávislých zdrojov. Harry dokonca kontaktoval už aj svojich právnikov," s touto bombastickou informáciou prišiel v lete 2023 web irishmirror.ie, ktorému to priznala istá spisovateľka píšuca o britskej kráľovskej rodine. 

​Odvtedy sa všetka pozornosť sústreďuje na to, čo dvojica robí. Pred pár dňami boli manželia hosťami v talkšou americkej stanice CBS Sunday Morning. Rozhovor bol dopredu dohodnutý aj otázky, ktoré sa bude moderátorka pýtať. Keď sa jej však opýtala na samovražedné myšlienky, o ktorých sama v minulosti prehovorila, Meghan zostala zaskočená, pretože s nimi nepočítala. Hoci sa to pred kamerou snažila uhrať, keď sa relácia skončila, začalo peklo.

Markle vybuchla 

Podľa britského webu mirror.co.uk začala nahnevaná Meghan kričať na producentov, že sa jej takú otázku nemal nikto opýtať. Jej správanie všetkých zaskočilo, keďže obyčajne svoje emócie na verejnosti kontroluje. Na jej správanie počas televízneho rozhovoru sa pozrela aj expertka na kráľovskú rodinu Angela Levin. Jej slová všetkých šokovali. "Harryho nemohla vystáť v momente, keď prehovoril. Absolútne nechcela, aby sa ozval. Pozerala sa na neho s takým chladom a strašným výrazom v tvári... Myslím si, že Harry je aktuálne na veľmi zlom mieste a prežíva veľmi ťažké obdobie," dodala pre mirror.co.uk Angela. 

Profimedia

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie