Jasno
25°
Bratislava
Adriána
26.6.2024
Porotca jojkárskeho X Factoru zažil horšie intrigy ako v telenovele: TAKTO ho chcela exmanžela za každú cenu zničiť!
Zdielať na

Porotca jojkárskeho X Factoru zažil horšie intrigy ako v telenovele: TAKTO ho chcela exmanžela za každú cenu zničiť!

Zdroj: Instagram/tatianakucharova

S rozpadom niekoľkoročného manželstva sa bývalá najkrajšia žena sveta Taťána Kuchařová vyrovnáva veľmi ťažko. Až teraz na povrch vyplávali informácie o tom, ako chcela svojho exmanžela Ondřeja Brzobohatého zničiť.

Kuchařová sa s krachom svojho manželstva s Brzobohatým veľmi dlho nedokázala vyrovnať. Medzi exmanželmi sa v médiách strhla vojna, ktorá vyústila v naozaj nečakaný a šokujúci vrchol. 

​Český web blesk.cz totiž pred rokom prišiel s informáciou, že sa Brzobohatý vo voľnom čase rád prezlieka za ženu. Web totiž získal žalobu z cirkevného súdu, v ktorom Kuchařová všetko kvetnato opísala. Keďže sa nejedná o verejne dostupný dokument, Ondřej tušil, že ho spomínanému webu poskytla práve jeho exmanželka. Tá však obvinenie popierala... Brzobohatý ju však postavil pred civilný súd, v ktorom žiada, aby sa mu ospravedlnila a priznala, že práve ona stála za únikom spomínaných informácií. A vyzerá to tak, že bývalý porotca X Factoru mal aj pravdu! Na súde totiž, podľa webu expres.cz, vypovedal v tom čase redaktor denníka Blesk Ľuboš Procházka, ktorý priznal, že na neho Kuchařová vyvíjala tlak, aby všetko zverejnil a pošpinil tak Brzobohatého meno. "Ona požadovala, aby nebola uvedená ako zdroj, ale od nej išli informácie, s kým jazdil do Berlína a čo si oblieka. Áno, celý čas som s ňou spolupracoval a chcel som ju ako zdroj chrániť, ale pani Kuchařová sa potom rozhodla, že celú kauzu o úniku súkromných informácií a o zdroji úniku hodí na mňa," vyjadril sa Procházka pre web expres.cz a potvrdil tak, že všetky informácie, ktoré sa v médiách zverejnili, išli práve od Kuchařovej. Tá sa k celej kauze zatiaľ nevyjadrila. Súd je nateraz odročený a pokračovať sa bude až v auguste...

Súvisiace články

Najčítanejšie