Skoro jasno
17°
Bratislava
Konštantín
19.9.2024
Vyzerajú ako otec s dcérou, no v skutočnosti sú pár: Ľudia sú v šoku, keď zistia, že sú manželia!
Zdielať na

Vyzerajú ako otec s dcérou, no v skutočnosti sú pár: Ľudia sú v šoku, keď zistia, že sú manželia!

Zdroj: Profimedia

Pár, ktorý delí vekový rozdiel 24 rokov, púta pozornosť všade, kde sa objaví. Keď si na verejnosti prejavujú nežnosti, u väčšiny ľudí vzbudzujú pohoršenie...

30-ročná Kayy Mackenzie spoznala svojho muža Daveyho (54) v pube a okamžite medzi nimi preskočila iskra. Po dvoch týždňoch randenia sa k sebe nasťahovali a zasnúbili sa, píše uk.style.yahoo.com.

Zaľúbenci strávili prvé mesiace vzťahu kvôli pandémii v lockdowne a vzali sa v decembri 2021. „Vedela som, že je moja spriaznená duša, takže nebolo na čo čakať,“ povedala Kayy.  

Vekový rozdiel im vraj vôbec neprekáža, pri zoznámení Kayy dokonca prekvapilo, koľko má Davey rokov. Vždy si vraj priala staršieho muža, ktorý ju ochráni a postará sa o ňu.   

Profimedia

Davey sa do Kayy zamiloval na prvý pohľad. Podľa neho je oveľa vyspelejšia, a tak ani jemu vekový rozdiel neprekáža, čo sa však nedá povedať o okolí. Ľudia si totiž o dvojici často myslia, že ide o otca s dcérou. Zo začiatku to bolo Kayy trápne, ale dnes sa na tom už skôr zabáva.  

Davey má z predchádzajúceho vzťahu tri skoro dospelé deti, a tak aj jeho rodine trvalo, kým vzťah s Kayy prijala. Dnes zažívajú kritiku predovšetkým online, kde si ľudia dovolia oveľa viac, ako tvárou v tvár.  

„Máme stabilný vzťah a sme veľmi šťastní,“ uviedla šťastná manželka, ktorá si je istá, že žiadne hejty a ohovárania ich vzťah neohrozia. Obaja tvrdia, že sa perfektne dopĺňajú. Kayy učí manžela držať krok s dobou a ona sa pri ňom zase viac upokojí. Po tom, ako sa im podarí presťahovať, majú v pláne pokúsiť sa o rozšírenie rodiny.  

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie