Skoro jasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Manželské problémy medzi princom Harrym a Meghan Markle eskalovali: Čaká ich rozvod?
Zdielať na

Manželské problémy medzi princom Harrym a Meghan Markle eskalovali: Čaká ich rozvod?

Zdroj: SITA

Vyzerá to tak, že tejto kráľovskej rozprávke zvoní umieračik. Harry a Meghan Markle majú už nejaký čas manželské problémy, ktoré sa im zatiaľ nedarí vyriešiť. Princ mal už kontaktovať aj svojich právnikov...

"Už nejaký čas majú manželské problémy, čo mi potvrdilo päť nezávislých zdrojov. Harry dokonca kontaktoval už aj svojich právnikov," s touto bombastickou informáciou prišiel web irishmirror.ie, ktorému to priznala istá spisovateľka píšuca o britskej kráľovskej rodine. 

Kým na začiatku ich vzťahu im mnohí fandili a hovorili o láske až za hrob, ostatné mesiace sa čoraz častejšie objavujú informácie o tom, že v ich manželstve nie je všetko úplne v poriadku... Harry mal údajne niekoľko dní tráviť aj sám v istých hoteloch a v Amerike by mal mať aj vlastné útočisko, kam sa uchýli vždy, keď má dvojica problémy.

Profimedia

​​Harry vraj konečne prišiel na to, aká Meghan naozaj je a otvorili sa mu oči. O americkej herečke sa totiž už niekoľko ľudí z jej blízkeho okolia vyjadrilo, že princa chcela uloviť iba pre peniaze, prestíž a veľkú lásku len predstierala... Pritom dvojica pred pár dňami oslávila 5. výročie pomézneho sobáša.

Súvisiace články

Najčítanejšie