Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Matka si v dcérinej škole vyrobila poriadny trapas: Z jej VIDEA puknete od smiechu
Zdielať na

Matka si v dcérinej škole vyrobila poriadny trapas: Z jej VIDEA puknete od smiechu

Zdroj: Profimedia.sk

Čo všetko ste ochotní urobiť pre radosť vášho dieťaťa? Táto matka sa kvôli dcére zúčastnila športovej súťaže, počas ktorej si však vyrobila poriadnu hanbu.

Katie sa zúčastnila športového dňa na škole, do ktorej chodí jej dcéra. Rozhodne sa neplánovala zúčastniť nejakej zo súťaží, ktoré si tam učitelia pripravili. Všetko však napokon dopadlo úplne inak. 

Dcéra ju totiž uprosila, aby sa zúčastnila krátkej bežecké súťaže. Hoci Katie nebola na ňu oblečená a nie je práve športový typ, nechala sa presvedčiť… Ani v tom najhoršom sne si nemyslela, že by sa jej mohlo stať to, čo sa jej prihodilo… Pár metrov po tom, ako sa s ostatnými matkami rozbehla, zakopla a spadla na zem. Dopadla tak nešťastne, že sa jej šaty otočili naruby a ona na všetkých prítomných rodičov a učiteľov otrčila svoj zadok v tangáčoch. “Moje telo sa pohybovalo rýchlejšie ako moje nohy a spadla som. Stáva sa mi to stále, pretože som taká nešikovná… Cítila som sa veľmi zahanbene, keďže som všetkým ukázala svoju spodnú bielizeň. Stalo sa, čo sa stalo a už som s tým nemohla nič urobiť. Keď si na to spätná spomeniem, je to asi tá najvtipnejšia vec, ktorá sa mi v živote prihodila,” dodala pre web ladbible.com Katie. Jej video sa však stalo virálne a mnohých ľudí po celom svete už pobavilo…

Profimedia.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie