Oblačno
Bratislava
Rudolf
17.4.2024
Slovenská kráska sa priznala, že zatúžila po bábätku: Ak chcem dieťa, musím ísť na umelé oplodnenie
Zdielať na

Slovenská kráska sa priznala, že zatúžila po bábätku: Ak chcem dieťa, musím ísť na umelé oplodnenie

Zdroj: Instagram

Bývala playmate a modelka Eva Cifrová sa rozhodla verejne prehovoriť o tom, čím tieto dni prechádza. Ak si chce tesne pred štyridsiatkou založiť rodinu, musí ísť na umelé oplodnenie.

Atraktívna blondína má za sebou úspešnú kariéru modelky a ako playmate svojimi fotkami zabodovala aj vo svete. Eva po bohatej kariére však zatúžila po vlastnej rodine. Na jeseň oslávi 40. narodeniny a otvorene priznala, že s priateľom sa im počať dieťa prirodzenou cestou nepodarí... 

​"Viem, že sa to dotýka veľa žien, veľa párov a myslím si, že o tom treba veľa rozprávať, pretože ja sama som hľadala videá, kde ženy o tom rozprávajú, ich skúsenosti a až tak veľa som ich nenašla... Ak s Lukym chceme mať dieťa, musíme ísť na umelé oplodnenie..." priznala kráska. Hoci problémy s otehotnením má čoraz viac párov, len veľmi málo z nich sa o tom rozhodne otvorene hovoriť. Cifrová sa aj preto takto rozhodla, aby pomohla iným ženám v podobnej situácii. Odteraz bude na svojom instagrame pridávať videá, v ktorých opíše, čo všetko ju a jej partnera čaká a čím najbližšie týždne a mesiace budú prechádzať. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Eva Cifrová (@eva_cifrova_official)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lukas Krnoul (@lukaskrnoul)

Súvisiace články

Najčítanejšie