Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Zúfalá žena z Nových Zámkov sa zamilovala do kuriéra, no má to háčik: Pozná ho niekto?
Zdielať na

Zúfalá žena z Nových Zámkov sa zamilovala do kuriéra, no má to háčik: Pozná ho niekto?

Zdroj: Profimedia.sk

Už niekoľko dní koluje facebookom prosba jednej Slovenky, ktorá sa na prvý pohľad zamilovala. Miesto toho, aby muža priamo oslovila, zháňa ho na sociálnych sieťach...

Facebooková skupina Priznania žien zažila už rôzne zvláštne príbehy, nad ktorými sa väčšina len pousmiala alebo nechápavo krútila hlavou. Ten ostatný už mnohých poriadne pobavil! 

Verili by ste, že Sisa Sklovska zbalila svojho Juraja na jedlo? 

​Istá slečna sa tu totiž už niekoľko dní snaží skontaktovať s kuriérom, ktorý jej doniesol balík. Osloviť ho priamo sa zrejme neodvážila, takže teraz prosím obyvateľov Nových Zámkov, aby jej pomohli s hľadaním. "Ahoj, videla som, že niekto tu písal, že pozná toho kuriéra... jeho kolega-kamarát napíš mi tu koment, napíšem ti súkromnú správu, prosím...povie mi, ako ho nájdem na fb...vraj je zo Zámkov...kde ho nájdem? A je slobodný dúfam, píšeme o jednom...holohlavý, vysoký...To bude môj muž," zverila sa zúfalá slečna v jednom z mnohých príspevkov na Facebooku.

unsplash.com/julienlphoto

​Vyzerá to však tak, že nájsť jej vysneného princa nebude také ľahké, keďže si z nej ľudia robia skôr žarty... Čo by ste jej poradili vy?

Súvisiace články

Najčítanejšie