Skoro jasno
15°
Bratislava
Kto nájde do konca leta lásku alebo sa zamiluje? Týchto 5 znamení môže čakať zmeny
Zdielať na

Kto nájde do konca leta lásku alebo sa zamiluje? Týchto 5 znamení môže čakať zmeny

Zdroj: unsplash.com/ryan-jacobson

Ste single alebo ste sa pred časom rozišli? Možno už ste opäť pripravení na nejaké nové romantické iskrenie. A august je doslova nabitý silným kúzlom, ktoré vám môže pričarovať lásku.

Láska môže stretnúť úplne každého, ale niektoré znamenia majú do konca leta väčšiu šancu. Kto bude mať tento mesiac šťastie, pokiaľ ide o nájdenie nového partnera? A v ktorom už existujúcom vzťahu dôjde k zlepšeniu? Je to týchto päť znamení zverokruhu.

Ako to klape manželom Gáboríkovcom?

Baran

Počas prvých dvoch týždňov budú mať Barani doslova láskyplné žatvy, teda v prípade, ak túto dobu dostatočne efektívne využijú. Ste plní nových nápadov a energiou doslova sršíte. Žijete tu a teraz a veríte, že vás čaká skvelá budúcnosť. Vaše priority sú cielené a jasne idete láske naproti. Dokážete zabrať a všetko nasmerovať k novému vzťahu. Hlasno budete kričať na celý svet, že ste šťastní.

Lásku môžete nájsť na dovolenke trebárs na konci sveta alebo pri rybníku za vašou chalupou. Pravdepodobne stretnete niekoho výnimočného, ​​kto na vás bude mať silný vplyv. Dávajte si pozor, aby ste sa ukázali vo svojom najlepšom svetle. Vaše srdce bude pretekať láskou a náklonnosťou.  

Blíženci

Blíženci, tento mesiac by ste mali zažiť svoj okamih slávy. To, čo na vás čaká v láske, je skoro neuveriteľné. Hviezdy vás dovedú v tomto smere presne tam, kam si prajete. Zvádzanie, vášeň, opojné vzťahy, budete ako zasiahnutí bleskom. Urobte si čas na večierok, kde môžete stretnúť niekoho zaujímavého, s kým môžete zažiť nežný a vášnivý románik, z ktorého sa vytvorí vzťah.

Na single Blížencov čaká krásne obdobie a vaša vnútorná motivácia podporí nájdenie lásky. Využite pomoc "zhora" a nebuďte príliš skromní. Tí, ktorí čelia nezhodám v manželskom alebo partnerskom vzťahu, si môžu znova vybudovať srdečný vzťah. Ak chcete ešte viac pohody, snažte sa tráviť čo najviac času so svojim partnerom. 

unsplash.com

Rak

Raci majú jedinečnú príležitosť nájsť lásku svojho života. Ovšem, ak sa nerozhodnú zavrieť oči a upchať si uši. Celkovo teda máte dobré obdobie, už existujúce páry si užívajú osviežujúcich okamihov lásky, zatiaľ čo nezadaní majú šancu sa zamilovať. Ak sú vaše ciele pozitívne, všetko by sa malo podariť podľa vašich predstáv. Hviezdy vám dajú príležitosť vidieť svoju budúcnosť novými očami. To, čo vás čaká v láske, je predovšetkým poznanie. V tomto ohľade sa pripravte na významné zmeny. Nebojte, nikto vás neprehliadne, pretože vaše kúzlo funguje úplne prirodzene.

Nezadaní Raci, vďaka Jupiteru sa znova "narodíte" a vaše srdce bude opäť naplnené náklonnosťou a láskou. Tí, ktorí sú pripravení na manželstvo, môžu nájsť partnerov podľa svojich predstáv. Pre zadaných však môže byť tento mesiac tiež skvelý, najmä v oblasti intimity. Niekde sa však môžu objaviť rozdielne názory a následne hádky. Vyhnite sa preto konfliktom, dajte na rady starších.

Škorpión

Ak máte pocit, že sú vaše emócie trochu napäté, očakávajte skoro návrat k harmónii. Tým, že sa rozhodnete neskrývať veci, ktoré riešite na emocionálnej úrovni, uľaví sa vám a dôjde k posunu vpred. Či už sa jedná o dialóg či komunikáciu, hviezdy vám dodajú silu a odvahu. Láska, ktorú preukazujete svojmu partnerovi, bude balzamom na srdce. Potreba milovať a cítiť sa milovaný sa bude v tomto mesiaci manifestovať predovšetkým romantickými gestami, tak na to myslite.

Nezadaní Škorpióni vyskúšajú svoju silu zvádzania a budú neodolateľní. Hry, ktoré budete hrať, aby ste upútali pozornosť, povedú celkom určite k láske na prvý pohľad. Buďte teda pripravení. Augustové obdobie povedie k milostným príbehom, ale aj ku skutočnej láske a stabilite. Všetci majú šancu prežiť si ten svoj príbeh. Všetko bude náročnejšie, ak sa sústredíte viac na svoju prácu ako na svojho partnera. Iste, máte potrebu vyniknúť v práci, ale to vás môže doviesť do problémov vo vzťahu. Planéty vám môžu dať smelosť, pokiaľ ide o kariérny rast, ale ten môže ovplyvniť váš vzťah. Musíte si preto stanoviť jasnú hranicu medzi osobným a pracovným životom.

unsplash.com

Strelec

Ak sa rozhodnete dôverovať v tomto mesiaci intuícii a náhode, čoskoro zistíte, že je to najlepšia cesta, ako nájsť lásku. Bez ohľadu na emocionálnu situáciu, v ktorej sa nachádzate, sa veci pohybujú dopredu a vyvíjajú sa veľmi pozitívne (pre vás). V polovici mesiaca očakávajte vzrušenie. Máte dostatok sebadôvery, tak ju využite k tomu, aby ste si verili a riešili svoje vlastné záujmy. Ak ste zadaní, pracujte na zmene a zlepšení vášho súčasného vzťahu. Aby ste sa vyhli rutine, zabudnite na hlúposti a partnera si radšej rozmaznávajte. Vytvorte nový priestor pre zmenu a dodajte sviežosť každodennému životu.

Ak ste single a túžite po stretnutí so svojou spriaznenou dušou, majte oči na stopkách okolo 18. augusta. Rozhliadnite sa, choďte von a bavte sa. Nechoďte v kruhoch a vyjdite zo svojej komfortnej zóny. Planéty od vás ale chcú, aby ste sa správali dospelo a hľadali si podvedome niekoho, kto je vo vzťahu úprimný a skutočný.

Súvisiace články

Najčítanejšie