Jasno
23°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Netrápi ju obezita, ale kritika ľudí: Keď uvidíte jej manžela, pochopíte, čo tu nesedí
Zdielať na

Netrápi ju obezita, ale kritika ľudí: Keď uvidíte jej manžela, pochopíte, čo tu nesedí

Zdroj: Profimedia

Celé roky bola za nadváhu šikanovaná, až kým nestretla svojho partnera. On ju naučil milovať svoje telo také, aké je. Keď ich uvidíte spolu, bude vám jasné, prečo na nich ľudia zízajú s otvorenými ústami.

Amalie Jennings, ktorá pochádza z Dánska, trpela od detstva nadváhou a za kilá navyše sa jej deti neustále posmievali a šikanovali ju.

Amalie zažívala v škole hotové muky. Výsmech a šikana viedli k tomu, že sa začala prejedať ešte viac a tiež trpela sebapoškodzovaním.

"Nemala som absolútne žiadne sebavedomie. Nenávidela som pohľad do zrkadla a tiež som mala hrôzu z nakupovania oblečenia, lebo mi nič poriadne nesedelo,“ cituje mladú ženu denník The Sun.

Profimedia

Láska všetko zmenila

Jej postoj k vlastnému telu sa zmenil až vtedy, keď sa zoznámila so svojim priateľom, dnes už manželom Seanom.

“Nikdy predtým som nemala šťastie na priateľov. S manželom sme sa zoznámili vďaka on-line hrám. Prekvapilo ma, že ma vidí na fotkách a vôbec ho moja váha neodradila,“ spomína Amalie. Ich vzťah sa postupne posúval, osobne sa stretli po roku písania, zamilovali sa do seba a potom sa vzali. 

Profimedia

Hoci Amalie je niekoľkonásobne väčšia a ťažšia, ako jej manžel, nemá už žiadne komplexy zo svojej postavy. “Sean ma miluje takú, aká som, a vďaka nemu som úplne zmenila pohľad na svoje telo. Nerozumiem, prečo si ľudia myslia, že chudý muž môže byť len s chudou ženou a naopak tučná žena by mala mať tučného chlapa,” nechápe dnes už šťastne zadaná bacuľka.

Profimedia

Hoci dvojica si žije šťastne, obaja priznávajú, že kritika a pohľady ľudí im niekedy poriadne vadia. Seana zase obviňujú z toho, že má zvláštnu úchylku, keď ho priťahujú obézne ženy.

"Nepovedal by som, že by ma všeobecne priťahujú väčšie ženy, priťahujú ma ľudia, ktorých milujem."

Každý jeden človek si zaslúži lásku, aj tento na pohľad nezvyčajný pár, súhlasíte?

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie