Oblačno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Psychologický očný TRIK je hitom internetu: Urobte TOTO a zamiluje sa do vás!
Zdielať na

Psychologický očný TRIK je hitom internetu: Urobte TOTO a zamiluje sa do vás!

Zdroj: TikTok/sophieroselloyd

Zaľúbili ste sa, no váš objekt vám lásku neopätuje? Vyskúšajte túto fintu, ktorá sa na sociálnych sieťach šíri rýchlosťou blesku a vraj skutočne funguje!

Pre niekoho je láska osud, pre iných spojenie spriaznených duší, či chémia a ďalší veria, že si k vysnívanému vzťahu môžeme tak trochu dopomôcť pomocou psychológie. Počuli ste už o tomto triku?

Ako funguje Love Eye Trick?

Tento psychologický očný trik zverejnila na sociálnej sieti britská influencerka Sophie-Rose a okamžite sa stal virálnym. Postup, ako si pritiahnuť partnera, po ktorom túžite, zaujal najmä ženy, hoci vraj funguje na obe strany rovnako, informuje denník The Sun.

Mladá žena vysvetľuje, že trik funguje iba pri osobe, s ktorou sa už poznáte, nie na úplne cudzích ľudí. Čiže ak vás čaká stretnutie s mužom, po ktorom túžite, no on je zatiaľ zdržanlivý, je to presne situácia, kedy to môžete vyskúšať.

Ako na to? Je to úplne jednoduché. Pri rozhovore, kedy bude rozprávať on, sa mu na sekundu zapozerajte do ľavého oka, pohľadom prejdite na jeho pery na dve sekundy a potom na sekundu upriamte pohľad do pravého oka. Toto poradie je dôležité, takže musíte začať okom, ktoré je po vašej ľavej strane, čiže jeho pravé.

Posledná rada je, aby ste trik vyskúšali pri súkromnom rozhovore, nie v hlučnom a preplnenom prostredí. Ak je tam aspoň malá šanca, že by sa to mohlo podariť, stojí to za vyskúšanie, čo poviete?   

@sophieroselloyd

Hope this helps! Let me know in the comments if you want me to do any more tips?

♬ Emotional (Instrumental) - BLVKSHP

Súvisiace články

Najčítanejšie