Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Keď rodičia zistili, koho miluje, takmer odpadli: Dodnes sa s ňou pre TOHOTO muža nerozprávajú
Zdielať na

Keď rodičia zistili, koho miluje, takmer odpadli: Dodnes sa s ňou pre TOHOTO muža nerozprávajú

Zdroj: unsplash.com

Má 25 rokov a pred pár rokmi spoznala svoju najväčšiu životnú lásku, s ktorou už spolu vychovávajú aj bábätko. Rodičia sa však stále nedokážu vyrovnať, s kým sa dala dokopy.

Mackenzie sa so svojím snúbencom spoznala ešte na strednej škole. Zamilovali sa a začali spolu randiť. Dokonca sa zasnúbili a vyzeralo to tak, že budú chystať svadbu. Všetko však dopadlo úplne inak!

Rôzne zaujímavé vzťahy môžete spoznať aj v originálnej kulinárskej šou Bez servítky, každý pracovný deň o 18.00 na JOJ-ke. 

​Ich vzťah prechádzal krízou a Mackenzie bola nešťastná. Zhodou okolností presne v tom istom čase sa rozvádzal aj otec jej snúbenca Jeff. 61-ročný muž sa ju snažil utešiť a ponúkol jej svoju podporu. Ako jeden druhého utešovali, zamilovali sa. Jeff a Mackenzie svoj milenecký pomer pol roka pred všetkými skrývali až ich tajomstvo napokon náhodne vyplávalo na povrch. Niekto ich totiž prichytil...

https://www.facebook.com/DailyMercury/posts/4469664463048441

"Jediné, čo naozaj ľutujeme je, že sme svoje vzťahy neukončili predtým, ako sme si spolu začali. Mali sme sa priznať, že vo vzťahoch nie sme šťastní," priznala pre britský web The Sun. Po tom, ako sa prevalila ich aféra, najbližšia rodina Mackenzie a Jeffa úplne odstrihli a prestali s nimi komunikovať. Hoci sú spolu šťastní a narodilo sa im aj bábätko, rodina im stále nedokáže odpustiť to, že sa do seba zamilovali...

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Daily Rapid (@daily.rapidnews)

https://www.facebook.com/photo/?fbid=721842091825051&set=a.721842118491715

Súvisiace články

Najčítanejšie