Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Mnohé ženy jej závidia, ona by bola radšej plochá: Obrie prsia jej zničili sexuálny život
Zdielať na

Mnohé ženy jej závidia, ona by bola radšej plochá: Obrie prsia jej zničili sexuálny život

Zdroj: Profimedia

Zväčšenie prsníkov patrí medzi najžiadanejšie zákroky v ambulanciách plastických chirurgov, no táto žena má úplne opačný problém. Jej prirodzene veľké prsia ju privádzajú do zúfalstva.

Lyndsey Nurse (35) z Veľkej Británie bola už v puberte oveľa vyvinutejšia ako jej rovesníčky. Kým ostatným dievčatám začali prsia iba rásť, ona už nosila štvrtú veľkosť podprsenky.

​Máte malé prsia? Buďte šťastné!

Lyndsey si spomína na školské časy, keď jej kamarátky veľké prsia závideli, no chlapci sa jej neustále posmievali. Kvôli obrovským prsiam nemohla ani behať a cvičiť, už vtedy trpela bolesťami chrbtice.

„Keď som si myslela, že je to už úplne najhoršie, prsia mi rástli stále viac a viac,“ cituje nešťastnú ženu denník Metro. Lyndsey sa stále stretáva s tým, že ľudia nechápu, prečo túži po ich zmenšení, keďže väčšina žien túži po väčších prsiach. Ona naopak závidí ženám s malými prednosťami a dokonca by bola oveľa radšej úplne plochá.

Lyndsey Nurse

Profimedia

Lyndsey narástli prsia do takých rozmerov, že na ne jednoducho nevedela zohnať podprsenky, tak bola donútená začať si ich šiť sama. Obrie prsia jej okrem bolestí chrbtice spôsobujú veľa ďalších problémov. Pokožku pod prsiami má úplne odretú a boľavú, namáhané miesta si musí neustále sušiť detským zásypom, nemôže behať, mnohé bežné činnosti jej spôsobujú obrovské problémy.

Čo je však úplne najhoršie je, že Lindsay sa hanbí vyzliecť sa pred mužmi a preto je stále sama a neodváži sa ani randiť.  Je presvedčená, že jej obrovské prsia by odradili úplne každého.

Lyndsey Nurse

Profimedia

Mladá žena túži po jedinom – nechať si svoje prsia chirurgicky zmenšiť. Tento zákrok je však braný ako estetický, takže by si ho musela kompletne zaplatiť a toľko financií jednoducho nemá. Spolieha sa teraz na verejnú zbierku, ktorá by jej mala pomôcť získať peniaze a vďaka nej si snáď čoskoro splní svoj sen. Držíme jej palce!

Lyndsey Nurse

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie