Oblačno
15°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Kto je najlepší manžel alebo manželka? Partneri v týchto znameniach vás len tak nesklamú
Zdielať na

Kto je najlepší manžel alebo manželka? Partneri v týchto znameniach vás len tak nesklamú

Zdroj: unsplash.com

Prečo to niektorým klape celý život a iní také šťastie nemajú? Dôvodom môže byť aj astrológia, ktorá tvrdí, že len niektorí ľudia sú doslova predurčení k tomu, aby sa z nich stali výborní partneri.

Počas nášho života sa stretneme s mnohými ľuďmi, ale len do niekoho z nich sa zamilujeme natoľko, že by sme s ním chceli stráviť život. Má váš partner podľa horoskopu predpoklad stať sa skvelým manželom? A ako ste na tom vy?

Tieto 4 znamenia môžu dať manželstvu okrem iného istotu a pevný základ!

​1. Rak

Raci patria k "domáckym" manželom. Ľudia narodení v tomto znamení sú známi svojou vrelosťou a zmyslom pre humor. To, čo Raci chcú, je pohodový domov. Túžia po zakotvení a urobia zvyčajne všetko preto, aby boli perfektnými partnermi v manželstve či dlhodobom vzťahu. Vzhľadom k tomu, že sú najšťastnejší v rodine a s deťmi, budú robiť všetko, čo je v ich silách, aby akýkoľvek vzťah fungoval a bol šťastný. Ak hľadáte lojalitu a dobrý stabilný základ, manžel alebo manželka v znamení Raka sú ideálne. Vziať si niekoho narodeného v tomto znamení, znamená vziať si niekoho, kto investuje do vzťahu. Nikdy vám nebudú klamať a vždy sa tiež budú snažiť udržiavať aktívny sexuálny život. 

unsplash.com

2. Ryby

Znamenie Rýb patrí k najromantickejším znameniam zverokruhu. Hoci sa môže zdať, že sú Ryby veľkí snílkovia, ktorí sa pohybujú v oblakoch, v skutočnosti hľadajú pevný a stabilný vzťah. Vyhýbajú sa obvykle hádkam a vďaka tomu sa z nich stávajú dokonalí partneri. Manželstvo s nimi býva mierumilovné, pokojné a bez väčších hádok a konfliktov. Vzhľadom na ich citlivý charakter môžete tiež očakávať, že Ryba ako manželka či manžel, bude veľmi empatická a ľahko vycíti, či ten druhý má problémy či zlý deň. Ryby urobia všetko, čo je v ich silách, aby sa ich partner cítil ako doma a čo najlepšie. Sú tiež veľmi kreatívne, čo sa veľmi pozitívne prejavuje najmä vo vzťahu k deťom. Aj keď sú niekedy náladové a niekedy je ťažké pochopiť, čo sa v nich práve deje, sú celkovo veľmi chápavé a vždy nakoniec nájdete spoločnú reč.

unsplash.com

3. Váhy

Ľudia narodení v znamení Váh túžia po rovnováhe v každom aspekte života. Niekedy ich ale druhí kritizujú za nerozhodnosť, ale keď ide o lásku, akonáhle je človek v tomto znamení presvedčený, že našiel toho pravého, neotrasie ním absolútne nič. Keď si teda nájde životného partnera, je to zvyčajne navždy. Nezabúdať nesmieme ani na to, že Váhy sú lojálni partneri a sú tiež dokonalí priatelia. Ak teda hľadáte v partnerovi a budúcom manželovi viac než len romantického druha, svadba s človekom v znamení Váh je dobrá voľba. Je to tiež znamenie, ktoré patrí k fyzicky najkrajším zo všetkých. Sú dynamickí myslitelia, ktorí vás vždy pre niečo nadchnú. Váhy zriedka nadávajú, naopak sú láskavé, nepoužívajú žiadne manipulačné prostriedky. Navyše milujú sex a bez problémov a s vášňou experimentujú.

unsplash.com

4. Škorpión

Niet pochýb o tom, že ľudia narodení v znamení Škorpióna sú veľmi vášniví a tiež veľmi lojálni. Avšak svoju vášnivosť môžu premeniť v pomstychtivosť, pokiaľ ich partner nejako podrazí. Inak sa Škorpión snaží dať svojmu partnerovi vždy to najlepšie a v manželstve stavia latku dosť vysoko. Pretože sú silne lojálni, je to tiež dôvod, prečo začnú ľahko žiarliť alebo sa stanú majetníckym - najmä vtedy, keď ich partner taký nie je. Akonáhle ich však presvedčíte o svojej láske a lojalite, budú vám preukazovať vernosť a vaše manželstvo naplní veľkou vášňou vo všetkých smeroch. S nimi nudu rozhodne nečakajte!

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie