Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Keď si nového priateľa priviedla domov, jej dcéry takmer skolabovali: Môže to byť naozaj láska?
Zdielať na

Keď si nového priateľa priviedla domov, jej dcéry takmer skolabovali: Môže to byť naozaj láska?

Zdroj: Instagram

Láska kvitne v každom veku a priepastný vekový rozdiel dnes už nie je žiadnou prekážkou. To si aspoň donedávna myslela 60-ročná Pam, ktorá sa šialene zamilovala...

OPam má 60 rokov a na svoj vek vyzerá naozaj super. Od života už toho veľa nečakávala a rozhodne si nemyslela, že sa ešte raz poriadne zamiluje. Stalo sa...

Čomu sa vo voľnom čase venuje hviezda seriálu Nový život Max Bolf?

​Jedného dňa jej cez internetovú zoznamku napísal atraktívny mladík. Hoci vyzeral veľmi mlado, začala si s ním písať. Obaja si veľmi rozumeli a cítili, že sa k sebe hodia. Potom jej však Jonathan priznal, že má iba 19 rokov! Pam to zaskočilo, keďže ona má už dve dospelé dcéry, a dokonca aj jednu vnučku. Jemu to však neprekážalo! 

Keďže bývali v úplne odlišných mestách v USA, osobne sa stretli až po týždni od zoznámenia. Keď sa prvýkrát uvideli, bola to láska na prvý pohľad. Začali sa vášnivo bozkávať a neskôr sa ruka v ruke prechádzali po uliciach. Už vtedy si všimli pohoršené pohľady okoloidúcich, ktorí ich označili za nechutných. 

Kandráčovci vyrážajú na turné po Slovensku, ktoré bude veľkolepé!

​Pam si z nich ťažkú hlavu nerobí, ani z toho, že jej lásku priatelia neprijali a Jonathana obvinili, že ju len využíva. Mladík sa totiž po týždni k Pam nasťahoval a odvtedy sú spolu. Pred dvoma rokmi požiadal o ruku a ona s úsmevom na perách súhlasila. Stále je presvedčená, že sa zamilovala do svojej spriaznenej duši... Pre Pam bolo najdôležitejšie, aby ho prijali aj jej dve dcéry. Keď sa z prvotného šoku spamätali a bližšie ho spoznali, uznali, že ide o naozaj príjemného mladíka.

Súvisiace články

Najčítanejšie