Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Privolajte si lásku pomocou feng shui: Takto si do života pritiahnete tú pravú osobu
Zdielať na

Privolajte si lásku pomocou feng shui: Takto si do života pritiahnete tú pravú osobu

Zdroj: unsplash.com

Zažili ste sklamanie v láske a už vás nebaví čakať na princa na bielom koni? Ak snívate o stretnutí s partnerom, ktorý by sa stal vašou druhou polovicou, skúste využiť rady starodávneho čínskeho učenia feng shui.

Učenie feng shui obsahuje množstvo rád a odporúčaní, ktoré vám pomôžu nielen si priateľa pritiahnuť, ale najmä si ho aj udržať. Čo všetko by ste mali robiť a ako postupovať, aby to naozaj vyšlo?

Aj známy MMA bojovník našiel svoju životnú lásku, pozrite sa, ako im to spolu pristane!

1. Predovšetkým treba svoju dušu otvoriť láske. Stáva sa, že niekto nedokáže skoncovať so vzťahom, ktorý sa dávno vyčerpal a neprináša nič viac než trápenie. Ak však zostávate s jedným partnerom, ťažko môžete očakávať príchod nového. Preto ak váš vzťah už neteší ani jeho, ani vás, nečakajte a skoncujte s ním. Rozchod uvoľní cestu novej láske.

2. Aj priestor v dome treba pripraviť na príchod nového partnera. Odstráňte z bytu všetko, čo pripomína vaše minulé vzťahy, ktoré nedopadli dobre. Načo schovávať staré lístky do divadla, kde ste sa prvýkrát stretli s minulým partnerom alebo iné podobné drobnosti?

3. Skontrolujte, či je v spálni miesto pre prichádzajúceho partnera. Ak spávate na úzkom gauči, ktorý z pohodlnosti ani nerozkladáte, alebo ak spíte roztiahnutá cez celú posteľ, vyzerá to, že žiadny nový partner u vás jednoducho nemá miesto. Nečakajte, až kým sa vzťah objaví, pripravte k nemu všetko už vopred. Líhajte si do postele tak, aby vedľa vás bol vždy dostatok miesta. Uvoľnite jednu alebo dve police v skrini, prípadne zásuvku v komode, aby si partner mal kam dať svoje veci.

4. Neľútostne odstráňte z postele všetky plyšáky, ozdoby aj domácich miláčikov. Rovnako sa vyhnite tomu, aby ste zaspávali zo všetkých strán obklopení služobnými materiálmi, zošitmi či dokladmi a výdavkami za elektrinu. Také veci sa v posteli neriešia!

5. Feng shui vyžaduje v dome voľný priestor, aby v ňom mohla bez prekážok cirkulovať energia. Snažte sa nielen v spálni ale aj v celom byte zbaviť nepotrebných vecí, ozdôb a starých suvenírov. Mnohí majú dokonca vo zvyku ukladať podobné veci pod posteľ spolu so starými časopismi a škatuľami s odevmi, ktoré vyšli z módy.  Toho všetkého sa treba zbaviť, uvoľniť čo najviac miesta prirodzenému obehu energie a prítomnosti nového partnera.

6. V spálni nemajú byť nepárne predmety. Osamelá lampa alebo vyobrazenie nepárneho predmetu nie sú dobrým riešením, ak túžime chcete prilákať k sebe novú lásku, nový vzťah alebo rodinnú harmóniu. Na posilnenie milostného života je vhodné do spálne umiestniť predmety symbolizujúce dvojicu. Môžu to byť párové sošky, obrázky alebo fotografie šťastných dvojíc, dva rovnaké svietniky a podobne. Silným symbolom priťahujúcim lásku je napríklad obraz s kyticou pivoniek.

7. Samozrejme, že tiež sami seba musíme naladiť na vlnu lásky, naplniť si láskou srdce. Ak budeme stále len nariekať a vzdychať, že sme sami a nemôžeme sa dočkať partnera, naozaj sa ho ťažko dočkáme. Pre pozitívny vývoj udalostí nie je dôležité iba prispôsobiť svoju spálňu, ale tiež sa pozitívne naladiť. Potom môžeme v živote očakávať skoré priaznivé zmeny v oblasti lásky a milostného života.

unsplash.com

Súvisiace články

Najčítanejšie