Zatiahnuté
12°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Slovenka poriadne naložila milenke svojho manžela: Vyvolala hotový ošiaľ na internete
Zdielať na

Slovenka poriadne naložila milenke svojho manžela: Vyvolala hotový ošiaľ na internete

Zdroj: ISIFA

Ako by ste reagovali, ak by ste jedného dňa zistili, že vás vaša drahá polovička podvádza? Určite nie tak, ako to urobila táto manželka!

Možno ste sa aj vy ocitli v rovnakej situácii ako táto žena zo stredného Slovenska. Jedného dňa totiž zistila, že ju muž podvádza...

Juraj Šoko Tabaček je opäť súčasťou Inkognita, ktorá môžete sledovať každý pondelok večer na JOJ-ke

​Miesto hnevu a výčitiek si svoje srdce vyliala úplne iným spôsobom a to v jednom fóre na facebooku. Tu svojej sokyni adresovala pár rád, ako sa o jej muža postarať, aby bol spokojný. Jej priznanie valcuje internet a mnohé ženy jej tlieskajú. Páči sa vám?

"Odkaz manželovej milenke v širšom okolí Zvolena. Ďakujem, že si nám pred sviatkami poslala mäso na huspeninu, manžel spravil a prišla celá rodina každému chutilo.Tá mikina, čo si mu kúpila na Vianoce nuž môj muž má iný vkus, hodinky čo od teba dostal cez víkend veľké ako moja dlaň otrasné sú, ale darovanému koňovi na zub nepozerať však? Ešte mu treba spodné prádlo veľkosť L, ponožky vel. 44, zimná bunda by tiež bodla L... Potom ho už iba dotuj. Mohla by si mu platiť alimenty na deti, inak mu hrozí už väzenie, neboj zmákneš 150 eur a môžeš prihodiť nejakú stovečku, aby som ja mohla ísť, pokiaľ je muž u teba, na kozmetiku, kaderníčku atď... Chráň si ho a stráž si ho a hlavne ho nezabudli naďalej dotovať... Žije sa nám vďaka tebe oveľa ľahšie..."

Súvisiace články

Najčítanejšie