Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Julia si o sebe myslí, že je príliš krásna, aby bola verná jednému mužovi: Pozrite sa, ako vyzerá!
Zdielať na

Julia si o sebe myslí, že je príliš krásna, aby bola verná jednému mužovi: Pozrite sa, ako vyzerá!

Zdroj: Profimedia.sk

Julia sa vydávala ako 26-ročná za svoju životnú lásku. To si aspoň myslela, kým neprišla na to, že je natoľko krásna, že by bola škoda prežiť život iba s jediným mužom.

Nie je to tak dávno, čo istá britská spisovateľka a bojovníčka za práva zvierat spôsobila okolo seba rozruch. Julia Stephenson sa totiž verejne vyjadrila, že je príliš krásna na to, aby bola verná iba manželovi.

Sledujte už dnes večer na JOJ-ke dojímavé príbehy relácie V siedmom nebi

​Jej otvorená spoveď v istom britskom denníku, kde opísala ako len 18 mesiacov po svadbe svojho vysnívaného princa podviedla, mnohých šokovala. Dôvod, prečo to urobila? Ten je veľmi jednoduchý! Vraj bola vždy príliš krásna a atraktívna, muži sa okolo nej neustále točili, zvádzali ju a ona im neodolala. Pri pohľade na ňu si mnohí povedia, že ide o naozaj peknú a udržiavanú ženu, ale ničím výnimočnú...

Takto vyzerala Julia v minulosti

Hoci jej dnes už pomaly ťahá na šesťdesiat, nikdy sa nebála, že by ostala sama. Celý život striedala mužov a žila z jedného vzťahu do druhého vzťahu a to len preto, lebo pre ňu nebolo ťažké nájsť si nového muža. Šťastie nakoniec našla u aktuálneho partnera, ktorý je presný opak mužov, ktorých v minulosti vyhľadávala. 

Dnes vyzerá takto

julia stephenson

Profimedia.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie