Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Blogerka radí ženám, ako uloviť milionára: Z jej tipov pre zlatokopky sa stal HIT
Zdielať na

Blogerka radí ženám, ako uloviť milionára: Z jej tipov pre zlatokopky sa stal HIT

Zdroj: Instagram/schoolofaffluence

Táto kráska je autorkou kurzov, na ktorých učí ženy, akými fintami zaručene zaujmú vplyvných a bohatých mužov.

Niektoré ženy by sa k tomu nikdy nepriznali a iné naopak otvorene priznávajú, že s chudobným a nezaujímavým chlapom by si nikdy nezačali. Znie to trochu šialene, ale to, ako uloviť poriadneho boháča, sa dnes skutočne “vyučuje” na špeciálnych kurzoch!

Anna Bey

Facebook/Anna Bey

​Švédska blogerka žijúca v Londýne, Anna Bey, prevádzkuje online blog a kanál YouTube s názvom „School of Affluence“ zdieľala so svojimi 130 000 sledovateľmi šesťminútové video o tom, ako môžu ženy prilákať bohatého muža. Čo by podľa nej nemalo týmto ženám v žiadnom prípade chýbať? Toto je len niekoľko z rád, ktoré dáva ženám na svojich kurzoch.

Anna zabodovala aj týmto videom, v ktorom sa priznala a ukázala, čo všetko si nechala vylepšiť, aby bola so sebou nielen spokojná, ale aby zaujala aj mužské oko...

Manuál pre zlatokopky

  • “Čo sa týka mejkapu, ženám radím, aby určite chodili upravené. Netreba sa báť občas zaexperimentovať aj s niečím novým, ale vždy si dávajte pozor, aby ste vrstiev na pokožke ale napríklad aj na riasach nemali priveľa,” radí Anna a dodáva, že extrémne líčenie sa vplyvným pánom páčiť nebude.
  • Ak chcete zbaliť vplyvného a bohatého muža, musíte mať podľa Anny na sebe niečo červené, vhodné sú perfektne sediace úzke nohavice, či úzke ceruzkové sukne ale aj priliehavý top. Červená farba v kombinácii s priliehavým oblečením vraj vzbudzuje u mužov vášeň a žiadostivosť. Pozor, všetko však musíte nakombinovať veľmi rafinovane, aby váš outfit nepôsobil vulgárne a lacno. Tým boháča akurát odplašíte.
  • Anna upozorňuje aj na detaily, na ktoré si páni zo „smotánky“ rozhodne potrpia. Nielen dokonalo upravené vlasy, ale aj nechty sú vašou vizitkou. Dbajte o to, aby ste ich mali vždy upravené, strednej dĺžky a ideálny je jemný ružový, púdrový či béžový lak.
  • Ženy, ktoré túžia získať boháča, by si mali pri schôdzke s ním dávať pozor na to, aby príliš často nesledovali svoj telefón. “Títo muži potrebujú ženu, ktorá im bude venovať celú svoju pozornosť, keď sú s ňou,” dodáva Anna.
  • Blogerka tiež upozorňuje ženy, ktoré túžia po boháčovi, aby si dávali pozor na slovník, aký používajú. V prítomnosti týchto pánov by mali vždy hovoriť zrozumiteľne, spisovne, bez slangu a nadávok. Žiadny úspešný muž netúži chodiť s “bacharkou” ktorá nadáva ako robotník na stavbe...

https://www.instagram.com/p/Bh4Ni7ZnmD0/

Súvisiace články

Najčítanejšie