Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Vysmiala sa páru kvôli žiadosti o ruku: Ani vo sne ju nenapadlo, čo sa stane potom!
Zdielať na

Vysmiala sa páru kvôli žiadosti o ruku: Ani vo sne ju nenapadlo, čo sa stane potom!

Zdroj: unsplash.com (ilustračná fotografia)

Každý si romantiku predstavuje po svojom a niekedy vôbec nezáleží na tom, na akom mieste sa nachádzate, dôležitý je okamih, ktorý prežívate so svojou láskou, súhlasíte?

Niektorí muži sa na žiadosť o ruku svojej lásky pripravujú dlho a na túto príležitosť si vyberajú nejaké špeciálne miesto.

Ale potom sú aj dvojice, ktoré si na nič špeciálne nepotrpia a jediné, na čom im naozaj záleží, je práve človek, s ktorým chcú prežiť celý život. A vtedy môže prísť žiadosť o ruku kdekoľvek, vždy to bude pekné a nezabudnuteľné. Dokonca aj na hambáči v KFC.

Presne takúto dvojicu si v Južnej Afrike všimla istá novinárka. Zaľúbený muž pokľakol pred svoju polovičku počas večere v KFC. Žene, ktorá to sledovala, to prišlo vtipné, trápne a asi aj podradné a ich video s posmešným komentárom zavesila na sociálnu sieť.

 

Na jej prekvapenie sa ľudia na videu vôbec nesmiali, práve naopak. Pustili sa do autorky, ktorá sa takto posmievala obyčajným ľuďom. Fotografia s videom sa stala v priebehu pár dni virálnou a všimli si ju aj veľké známe spoločnosti, ktoré okamžite zareagovali a páriku ponúkli hneď niekoľko štedrých darov. Samotné KFC sa rozhodlo mladým zaľúbencom zaplatiť všetky náklady na svadbu, pomoc ponúkli aj veľké spoločnosti ako PUMA, Audi, Huawei a ďalší.  

Perfektné! Želáme im veľa šťastia!

žiadosť o ruku

Twitter

Súvisiace články

Najčítanejšie